Running Wild - "Shadowmaker"

Wszystko o płytach 2012 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
berba

Post autor: berba »

Jarr pisze:Okładka - Basic Corel
Incscape + opcjonalnie GIMP
Albo kawał blachy + jakiś filtr.
Elven Queen

Post autor: Elven Queen »

berba pisze:
Jarr pisze:I prawdopodobnie ponownie okręt na mieliźnie. Nie rozumiem tylko dlaczego np. taki równolatek jak Overkill może jeszcze zdrowo kopać zad a Rolf nie potrafi zrozumieć dlaczego analogowy RW stał się legendarny...
eh, no bo Blitz to nadal wulkan, pełen energii i nowych pomysłów. Niektórzy się już być może artystycznie wypalili, serwują średniactwo (żeby nie powiedzieć miernotę), bo i tak ktoś to kupi. Jadą na 'legendzie', nie bardzo im się chce komponować coś z polotem. Szkoda, bo akurat Running to jeden z moich ulubionych zespołów z niemieckiej sceny heavy (że mam przeogromny sentyment do RW to za mało powiedziane...) i z bólem serca przyjmuję do wiadomości, że okręt być może już nigdy nie złapie wiatru w żagle i nie wypłynie na szerokie wody, jak za czasów pięciu pierwszych płyt heh. Cóż - liczę, że chociaż to będzie granie na luzie, a nie jakaś wymęczona buła (żeby nie powiedzieć dosadniej;]).

Post autor: Neckbreaker »

Ten fragment szału nie robi, zdecydowanie bliżej mu do tej późnej ery RW - czyli generalnie rzecz biorąc popłuczyn po starym. Oczywiście posłucham album w całości, ale już widzę, że nie ma co liczyć na powrót do lat 80.

http://pesnik.ru/mp3/running%20wild%20shadowmaker
Pierwszy utwór. TO NIE JEST JUŻ NAWET ReV. Dziękuję, dla mnie temat tego albumu jest zamknięty. Nawet nie obadam.
Niki

Post autor: Niki »

Ale koszmarek.
Jarr

Post autor: Jarr »

Niki pisze:Ale koszmarek.
Ale mi się smutno zrobiło... Kasparek nie ma za grosz szacunku do siebie i do swoich fanów serwując ponownie takie zepsute jajo. Nie rozumiem tylko kto był tak ograniczony, że zdecydował się to wydać i to jeszcze w takiej bogatej edycji (CD+DVD clear winyl itp.). Mam nadzieję, że wtopi na tym tyle, że Rolfowi odechce się sprzedawać płyty tworzone na domowym laptopie. To już więcej ikry od tego ma Feel i Kupicha...
Zresztą jak ktoś nagrywa kawałek "Me and The Boys" to musi oznaczać, że zaczął się aktywnie depilować na całym ciele...
But nobody knows what's going on inside me
Elven Queen

Post autor: Elven Queen »

Jarr pisze:Ale mi się smutno zrobiło... Kasparek nie ma za grosz szacunku do siebie i do swoich fanów serwując ponownie takie zepsute jajo. Nie rozumiem tylko kto był tak ograniczony, że zdecydował się to wydać i to jeszcze w takiej bogatej edycji (CD+DVD clear winyl itp.). Mam nadzieję, że wtopi na tym tyle, że Rolfowi odechce się sprzedawać płyty tworzone na domowym laptopie. To już więcej ikry od tego ma Feel i Kupicha...
berba pisze:http://pesnik.ru/mp3/running%20wild%20s ... erPierwszy utwór. TO NIE JEST JUŻ NAWET ReV. Dziękuję, dla mnie temat tego albumu jest zamknięty. Nawet nie obadam.
oj tam, na Oktoberfest jak znalazł

Post autor: Strati »

Elven Queen pisze:Rolf ma chyba jakichś kiepskich doradców;/
Z jednej strony Jensa Phola histerycznie zamkniętego na wszelką krytykę, a z drugiej to całe towarzystwo z TT. Co to są w ogóle za goście, skąd się wzięli? Może ich poznał tam, gdzie się przeprowadził z Hamburga.
firesoul

Post autor: firesoul »

Tego gościa trzeba ubezwłasnowolnić bo przez swoją niepoczytalność zaczyna stanowić zagrożenie dla skarbu kultury i dziedzictwa europejskiego jakim jest Running Wild
Awatar użytkownika
berba

Elven Queen pisze:oj tam, na Oktoberfest jak znalazł
Szkoda klimatu imprezy, szkoda piwa. Szkoda kawału PIĘKNEJ historii i wspomnień związanych z RW.

Wróć do „Płyty 2012”