Sabaton - "Carolus Rex'

Wszystko o płytach 2012 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Elven Queen

Post autor: Elven Queen »

K0stek pisze:Zdaję sobie z tego sprawę i właśnie sam się sobie dziwię. Chociaż akurat ten numer jest chyba jeszcze bardziej słodki i kwadratowy niż wcześniejsze. A może i nie.
wydaje mi się, że jest standardowy jak na nich:] Ale oni i tak raczej dla kobiet grają, zatem czuję się usprawiedliwiona, że mi się to podoba

Post autor: SwordMaster »

Elven Queen pisze:oni i tak raczej dla kobiet grają
Reagując na tak twardo postawioną tezę dementuję, że kiedykolwiek słuchałem ich piosenek, o całych płytach nie wspominając. Nie posiadam na żadnym nośniku muzyki tego zespołu, włączając w to zapis cyfrowy. A jeśli posiadałem to zapewne przez przypadek i miałem źle opisane tagi. Zaprzeczam, że kiedykolwiek pisałem na forach internetowych w tematach o tym zespole. Jeśli już, były to z całą pewnością moje prowokacje, mogłem też być pijany albo podszywał się pode mnie jakiś bot. Golę się maczetą, mam w domu buldoga, bullteriera i dwa amstafy, do pracy zapierdalam na Harleyu i chodzę na trzy siłownie. Nienawidzę serków homogenizowanych, nigdy nie używałem homonimów a to, że jestem homo sapiens to jakaś brednia i oczywista potwarz, bo nigdy nie należałem do takiej organizacji.
Podoba mi się kilka ich piosenek, ale proszę, nie demaskujcie mnie Bracia w Metalu. Nowej płyty na pewno posłucham.
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

SwordMaster pisze:Golę się maczetą, mam w domu buldoga, bullteriera i dwa amstafy, do pracy zapierdalam na Harleyu i chodzę na trzy siłownie. Nienawidzę serków homogenizowanych, nigdy nie używałem homonimów a to, że jestem homo sapiens to jakaś brednia i oczywista potwarz, bo nigdy nie należałem do takiej organizacji.
No dobry początek świąt - zniszczył
Olej

Post autor: Olej »

Post autor: berba »

Elven Queen pisze:oni i tak raczej dla kobiet grają
SwordMaster pisze:Golę się maczetą
Ja to sie nie golę
Awatar użytkownika
benek

Post autor: benek »

Kirk pisze:Czekałem na ten temat.
to tak jak ja.
płyta roku. bez dwóch zdań. młot na pozerów albo maczeta. jak kto woli.....
K0stek

Post autor: K0stek »

Się nabijacie, ale płytą miesiąca i tak zostanie
.

Post autor: benek »

mam nadzieje że zostanie. najsamprzód miesiąca a później roku. to jedyny słuszny wybór. młot, kilof, maczeta, tasak i inne takie na pozerów......
Elven Queen

Post autor: Elven Queen »

SwordMaster pisze:Reagując na tak twardo postawioną tezę dementuję, że kiedykolwiek słuchałem ich piosenek, o całych płytach nie wspominając. Nie posiadam na żadnym nośniku muzyki tego zespołu, włączając w to zapis cyfrowy. A jeśli posiadałem to zapewne przez przypadek i miałem źle opisane tagi. Zaprzeczam, że kiedykolwiek pisałem na forach internetowych w tematach o tym zespole. Jeśli już, były to z całą pewnością moje prowokacje, mogłem też być pijany albo podszywał się pode mnie jakiś bot. Golę się maczetą, mam w domu buldoga, bullteriera i dwa amstafy, do pracy zapierdalam na Harleyu i chodzę na trzy siłownie. Nienawidzę serków homogenizowanych, nigdy nie używałem homonimów a to, że jestem homo sapiens to jakaś brednia i oczywista potwarz, bo nigdy nie należałem do takiej organizacji.
tekst roku!
no na taką moją, jedynie słuszną i prawdziwą (
) tezę tylko taka odpowiedź jest właściwa
ale serkom homo-genizowanym oczywiście mówimy stanowcze NIE, one nie są trv!
;]

Post autor: Est »

No to jest drugi numer z nowego albumu: