Keep It True

Info, relacje, zdjęcia, komentarze. Szalejcie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Olej

Post autor: Olej »

firesoul pisze:Olej napisał:fajna sytuacja byla pod koniec, nie jestem pewien czy wszystko dobrze zrozumialem, ale wygladalo to tak - przed ...and the devil cried buddy powiedzial ze jeszcze jeden kawalek tylko zagraja, wiara zaczela wykrzykiwac sugestie, na pomysl ze spiral tower buddy odpowiedzial ze nie ma juz 20 lat i byloby to dla niego zbyt wymagajace, zwlaszcze przez kolejne 2 dni maja 2 kolejne koncerty... po ...and the devil cried zeszli wszyscy na srodek zeby sie pozegnac, cos tam sobie szepneli na ucho, i walneli taka wersje spiral tower ze nie zdziwilbym sie gdyby buddy przez kolejne dwa dni musial spiewac na pol gwizdkaMasakra...Z wyjątkiem Sleep zagrali praktycznie wszystko co byłoby mi potrzebne do szczęścia ale najciemniej mi się zrobiło przed oczami jak zobaczyłem Another Prophet Song
Olej pisze:fajna sytuacja byla pod koniec, nie jestem pewien czy wszystko dobrze zrozumialem, ale wygladalo to tak - przed ...and the devil cried buddy powiedzial ze jeszcze jeden kawalek tylko zagraja, wiara zaczela wykrzykiwac sugestie, na pomysl ze spiral tower buddy odpowiedzial ze nie ma juz 20 lat i byloby to dla niego zbyt wymagajace, zwlaszcze przez kolejne 2 dni maja 2 kolejne koncerty... po ...and the devil cried zeszli wszyscy na srodek zeby sie pozegnac, cos tam sobie szepneli na ucho, i walneli taka wersje spiral tower ze nie zdziwilbym sie gdyby buddy przez kolejne dwa dni musial spiewac na pol gwizdka
https://www.facebook.com/video/video.ph ... 0408&saved

Greebo pisze:No żesz kurwa, ja za to osłabłem jak zobaczyłem setlistę A/M...
http://www.youtube.com/watch?v=5E8YkJ7r ... e=youtu.be

Post autor: Moongleam »

dla mnie ta setlista to jeden wielki skandal i hanba na sam koniec najgorszej edycji tego festiwalu (z czterech, ktore widzialem).
ale oczywiscie i tak jako calosc oceniam 11/10
. takiego czegos jak keep it true nie da sie opisac, trzeba to po prostu zobaczyc. zobaczyc tez nie wystarcza. trzeba to po prostu przezyc.
zaznajomilem sie z olejem no i mozna powiedziec, ze pierwsze koty za ploty. zdaje sie, ze w przyszlym roku widzimy sie w tym samym miejscu

no raczej
jesli tylko w miedzyczasie niebo nie spadnie mi na glowe

headlinerow ciagle nie ma, ale doszedl holocaust
po krotkim wystepie wokalisty w ramach nwobhm anniversary - zapowiada sie smakowicie

Post autor: progmetall »

Woody Allen pisze:Greebo napisał:No żesz kurwa, ja za to osłabłem jak zobaczyłem setlistę A/M...dla mnie ta setlista to jeden wielki skandal i hanba )
,że taka krótka...

Post autor: Greebo »

progmetal pisze:Woody Allen napisał:Greebo napisał:No żesz kurwa, ja za to osłabłem jak zobaczyłem setlistę A/M...dla mnie ta setlista to jeden wielki skandal i hanba ),że taka krótka...
Woody Allen pisze:Greebo napisał:No żesz kurwa, ja za to osłabłem jak zobaczyłem setlistę A/M...dla mnie ta setlista to jeden wielki skandal i hanba )
Jak zaplątałem się na koncert Matosa i był jeden kawałek z Holy Land to byłem kontent. Przy kilku kawałkach z ATG posrałbym się na miejscu...
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

Mi by wystarczył "Exodus".

Hi Friends,We are happy that we can finally announce the first Co-Headliner for KEEP IT TRUE 16.We are proud that the legendary POSSESSED will coheadline KEEP IT TRUE 16. The guys lead by founding member Jeff Becerra are for sure the most extreme band on KIT ever, but they fit on the festival perfectly, cause they are still old school to the bone. Expect a neckbreaking experience.Unfortunately ANVIL BITCH had to cancel due band internal problems. We are working on a replacement band right now.

Post autor: Moongleam »

liege lord!!!

Wróć do „Koncerty”