firesoul pisze:Olej napisał:fajna sytuacja byla pod koniec, nie jestem pewien czy wszystko dobrze zrozumialem, ale wygladalo to tak - przed ...and the devil cried buddy powiedzial ze jeszcze jeden kawalek tylko zagraja, wiara zaczela wykrzykiwac sugestie, na pomysl ze spiral tower buddy odpowiedzial ze nie ma juz 20 lat i byloby to dla niego zbyt wymagajace, zwlaszcze przez kolejne 2 dni maja 2 kolejne koncerty... po ...and the devil cried zeszli wszyscy na srodek zeby sie pozegnac, cos tam sobie szepneli na ucho, i walneli taka wersje spiral tower ze nie zdziwilbym sie gdyby buddy przez kolejne dwa dni musial spiewac na pol gwizdkaMasakra...Z wyjątkiem Sleep zagrali praktycznie wszystko co byłoby mi potrzebne do szczęścia ale najciemniej mi się zrobiło przed oczami jak zobaczyłem Another Prophet Song
https://www.facebook.com/video/video.ph ... 0408&savedOlej pisze:fajna sytuacja byla pod koniec, nie jestem pewien czy wszystko dobrze zrozumialem, ale wygladalo to tak - przed ...and the devil cried buddy powiedzial ze jeszcze jeden kawalek tylko zagraja, wiara zaczela wykrzykiwac sugestie, na pomysl ze spiral tower buddy odpowiedzial ze nie ma juz 20 lat i byloby to dla niego zbyt wymagajace, zwlaszcze przez kolejne 2 dni maja 2 kolejne koncerty... po ...and the devil cried zeszli wszyscy na srodek zeby sie pozegnac, cos tam sobie szepneli na ucho, i walneli taka wersje spiral tower ze nie zdziwilbym sie gdyby buddy przez kolejne dwa dni musial spiewac na pol gwizdka