Playlista

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Frank

Post autor: Frank »

Est pisze:Lynyrd Skynyrd - Last Of A Dyin' Breed (singiel)Nowy album Lynyrd Skynyrd zapowiada się bardzo dobrze, kawałek jest lekki i momentalnie wpada w ucho. A premiera nowego albumu 21 sierpnia.
ojojoj,
dlaczego ja jeszcze nic nie wiem ?
trzeba się zainteresować
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

KingOdin pisze:Kreator - RenewalMój top3 Kreatora. Super album, taki mroczny, "ciężki", mniej sztampowy niż typowo agresywne thrashowanie.
Masę czasu nie słuchałem. Nie bluzgałem na niego nigdy, ale też nigdy się nim nie zachwycałem, co nie zmienia faktu, że tytułowy "Renewal" to jeden z moich ulubionych wałków Kreatora.
Obituary - Dead
Obituary - Anthology
Black Sabbath - Tyr
Umentho

Post autor: Umentho »

Awatar użytkownika
benek

Post autor: benek »

Testament i Tankard
Awatar użytkownika
KingOdin

Post autor: KingOdin »

benek pisze:Testament i Tankard
Który lepszy?
Awatar użytkownika
benek

Post autor: benek »

KingOdin pisze:benek napisał:Testament i TankardKtóry lepszy?
Tankrament.......Testament ma się rozumieć.
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Post autor: Kamilbolt »

Na pierwszy rzut ucha to dałbym nowemu Testament 3,5 /5.
Awatar użytkownika
berba

Post autor: berba »

Ja też
Ale w odwrotnej kolejności. Główne danie zostawię na deser
Awatar użytkownika
KingOdin

Post autor: KingOdin »

Last Axeman pisze:KingOdin napisał:Kreator - RenewalMój top3 Kreatora. Super album, taki mroczny, "ciężki", mniej sztampowy niż typowo agresywne thrashowanie.Masę czasu nie słuchałem. Nie bluzgałem na niego nigdy, ale też nigdy się nim nie zachwycałem, co nie zmienia faktu, że tytułowy "Renewal" to jeden z moich ulubionych wałków Kreatora.
KingOdin pisze:Kreator - RenewalMój top3 Kreatora. Super album, taki mroczny, "ciężki", mniej sztampowy niż typowo agresywne thrashowanie.
Hmm, Renewal generalnie budzi większe kontrowersje i jest częściej negowany przez thrashowych "ultrasów" niż taki UA Slayera. Ale mnie się ten album podoba, możesz atakować - po czasie może się okazać, że "wejdzie" elegancko
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

KingOdin pisze:Testament - Dark Roots Of EarthDwa razy lepszy od nowego Overkilla, dziesięć razy od nowego Kreatora. Ale i tak głowy nie urywaedit: do końcówki nie dotrwalem... Za to u Tankard więcej mocy
Stwierdziłeś to chociaż nawet nie dotrwałeś do końca? Ciekawe
Za chwilę posłucham, ale jeśli faktycznie Testament byłby dwa razy lepszy od nowego Overkilla to znaczyłoby, że to najlepsza thrashowa płyta nagrana w ciągu ostatnich kilku lat, a może nawet dekady
U mnie:
Havok - Burn
Obituary - Frozen in Time
Sadus - A Vision of Misery
Dew-Scented - Icarus