Re: Wasze nadzieje płytowe na 2013 rok

Wszystko o płytach 2013 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

WASTEFALL !!!! - co prawda tylko epka, ale dla mła to mnóstwo po tych wichurach.
ORPHANED LAND .

Post autor: Jarr »

Właściwie to czekam na:
1. W.A.S.P. - mam nadzieję, że zgodnie z obietnicami w tym roku się pojawi. A że prawdopodobnie będzie to ostatnia płyta Blackiego to mam również nadzieję na "The great finale".
2. Running Wild - jednak nadzieja umiera ostatnia.. może powiedzie się oldschoolowa rehabilitacja z prawdziwym perkusistą basistą i leadem? Tym bardziej, że w związku z Giant X Rolf powinien spokojnie odnaleźć równowagę kompozycyjną pomiędzy chęcią grania rocka i oczekiwaniami fanów RW.
3. King Diamond - tu nie mam złudzeń - jeżeli King się zdecyduje to będzie świetny album. A że koncertuje to znaczy że zdrówko jest i można o czymś nowym na serio zacząć myśleć.
4. Behemtoh - ten album w przeciwieństwie do powyższych na pewno się ukaże. Ciekawi mnie jak Nergal i co. spróbują zdefiniować się po Evangelionie, przygodach zdrowotnych i tabloidowych?
But nobody knows what's going on inside me
SiewcaPorzogi

Post autor: SiewcaPorzogi »

Czekam, a raczej mam nadzieje że ukażą się w tym roku na lost soul, megadeth i dream theater. Na megadeath już nie robię sobie nadziei bo wyciekł tytułowy utwór i był słaby. Ciekawi mnie czy panowie z lost soul są wstanie pobić poprzedni album. Przez WHP minęły już 4 lata od poprzedniego a rzekomo mają od 2011 gotowy materiał, więc jest szansa na dopracowany, dobry, szybki i brutalny death metal.
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

Fates Warning nagrywają (wreszcie ) nowy album.
Z Alderem za sitkiem i Jarzombkiem na perce.
No czekam:)
od 8 lat:))

Post autor: Kirk »

Teraz czekam na Black Sabbath.
Alvacast

Post autor: Alvacast »

W sumie ja też, ale jak będzie słabe to trudno - mam już Orchid
jex thoth
...............................................Czyżby wielki powrót Witch Cross po 30 latach? Strach się bać
Scald

Post autor: Scald »

Ciekaw jestem czy Reifert i spółka nagrają coś innego, czy pójdą drogą z Macabre Eternal.
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Post autor: Kamilbolt »

Dobry rok dla fanów melodyjnego death metalu.
Przynajmniej dwie znakomite płyty w tym roku już wyszły (Hateform, Hypocrisy), a w czerwcu czekają dwie kolejne - Kalmah i Amon Amarth.
K0stek

Post autor: K0stek »

Kamil, a co sądzisz o Autopsy ?

Post autor: KingOdin »

Kamilbolt pisze:Dobry rok dla fanów melodyjnego death metalu.Przynajmniej dwie znakomite płyty w tym roku już wyszły (Hateform, Hypocrisy), a w czerwcu czekają dwie kolejne - Kalmah i Amon Amarth.
Z tego wszystkiego tylko Hypocrisy.

Wróć do „Płyty 2013”