Tim 'Ripper' Owens

Tutaj zakładamy tematy o zespołach metalowych!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

supermnich

Post autor: supermnich »

benek pisze:Kirkor napisał:Jeśli Tim pasował Ci na 'Jugulator' to debiut Beyond Fear jest dla Ciebie!Łap się za to szybciutko!złapałem się za to jak tylko się ukazało i równie szybko o tym zapomniałem.
Kirkor pisze:Jeśli Tim pasował Ci na 'Jugulator' to debiut Beyond Fear jest dla Ciebie!Łap się za to szybciutko!
zgadza sie! miałem to samo
najlepsiejszy Ripper na "Framing Armageddon"
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Kirkor pisze:benek napisał:na The Glorious Burden go nie trawię.Akurat tego nie rozumiem, bo wokale Tima to największ plus TGB.
benek pisze:na The Glorious Burden go nie trawię.
Wg mnie również Tim spisał się na TGB bardzo dobrze
Awatar użytkownika
benek

Post autor: benek »

supermnich pisze:benek napisał:Kirkor napisał:Jeśli Tim pasował Ci na 'Jugulator' to debiut Beyond Fear jest dla Ciebie!Łap się za to szybciutko!złapałem się za to jak tylko się ukazało i równie szybko o tym zapomniałem.zgadza sie! miałem to samonajlepsiejszy Ripper na "Framing Armageddon"
benek pisze:Kirkor napisał:Jeśli Tim pasował Ci na 'Jugulator' to debiut Beyond Fear jest dla Ciebie!Łap się za to szybciutko!złapałem się za to jak tylko się ukazało i równie szybko o tym zapomniałem.
Kirkor pisze:Jeśli Tim pasował Ci na 'Jugulator' to debiut Beyond Fear jest dla Ciebie!Łap się za to szybciutko!
czyli póki co my dwaj tak głosowaliśmy
Awatar użytkownika
benek

Post autor: benek »

Last Axeman pisze:Kirkor napisał:benek napisał:na The Glorious Burden go nie trawię.Akurat tego nie rozumiem, bo wokale Tima to największ plus TGB.Wg mnie również Tim spisał się na TGB bardzo dobrze
Kirkor pisze:benek napisał:na The Glorious Burden go nie trawię.Akurat tego nie rozumiem, bo wokale Tima to największ plus TGB.
benek pisze:na The Glorious Burden go nie trawię.
ja nie trawię tej płyty właśnie za sprawą tych Timowych wokali. wkurwiają mnie na tej płycie te jego wycia. nic nie poradzę.......
Awatar użytkownika
Last Axeman

My też nic nie poradzimy
Głos na Jugulator!
Ivanhoe

Post autor: Ivanhoe »

Głos na TGB. Świetna płyta, która udowodniła, że określenie "jedynie słuszny wokalista IE" nie jest bynajmniej zarezerowane dla Matta.
Awatar użytkownika
Kirk

Post autor: Kirk »

Ivanhoe pisze:Głos na TGB. Świetna płyta, która udowodniła, że określenie "jedynie słuszny wokalista IE" nie jest bynajmniej zarezerowane dla Matta.
Ostre słowa!
Awatar użytkownika
Last Axeman

Może i ostro, ale podobno nie ma ludzi niezastąpionych
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Mowiąc szczerze to wolę dwóch pierwszych wokalistów IE niz Rippera, z prostego powodu - z dwoma pierwszymi nagrywali znacznie lepszą muzę
Ripper kojarzy mi się z okresem Iced Earth, kiedy Schaffer skonczył się juz jako kompozytor.
Awatar użytkownika
Kirk

Post autor: Kirk »

Po reunionie Barlowa Schaffer powinien iść się powiesić.

Wróć do „Zespoły”