Mietal Majnd i inne kombinacje...
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
oblak pisze:Ivanhoe napisał:Wziąłem do ręki, odwróciłem płytkę, przeczytałem "Metal Mind Productions" i odstawiłem na półeczkę.Ale dlaczego? Co jest nie tak z oficjalnymi albumami wydawanymi przez Metal Mind? TSA zajebiście zrobili...
W sumie Forumowicze dobrze wyjasnili powody antypatii do MM Records; poza tym dodam, że nie lubię polskich reedycji płyt zagranicznych zespołów.Ivanhoe pisze:Wziąłem do ręki, odwróciłem płytkę, przeczytałem "Metal Mind Productions" i odstawiłem na półeczkę.
- Oenologist
Ivanhoe pisze:oblak napisał:Ivanhoe napisał:Wziąłem do ręki, odwróciłem płytkę, przeczytałem "Metal Mind Productions" i odstawiłem na półeczkę.Ale dlaczego? Co jest nie tak z oficjalnymi albumami wydawanymi przez Metal Mind? TSA zajebiście zrobili...W sumie Forumowicze dobrze wyjasnili powody antypatii do MM Records; poza tym dodam, że nie lubię polskich reedycji płyt zagranicznych zespołów.
oblak pisze:Ivanhoe napisał:Wziąłem do ręki, odwróciłem płytkę, przeczytałem "Metal Mind Productions" i odstawiłem na półeczkę.Ale dlaczego? Co jest nie tak z oficjalnymi albumami wydawanymi przez Metal Mind? TSA zajebiście zrobili...
Kojarzysz gówniane reedycje Running Wild z Kocha?Ivanhoe pisze:Wziąłem do ręki, odwróciłem płytkę, przeczytałem "Metal Mind Productions" i odstawiłem na półeczkę.
Mają w narożniku okładkę zakrytą brązowym trójkątem z informacją, że to remaster z bonusamiIvanhoe pisze:Pamiętam, że na Mysticu przez jakiś czas wisiały...
Mam tak wydany Blazon Stone i Black Hand Inn.