Mietal Majnd i inne kombinacje...

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Gość

Post autor: Gość »

jezeli chodzi o wznowienia 2cd w cenie 1, to troche ich mam: vader, deicide, annihilator, lux occulta, king diamond i moze jeszcze jakies. poza tym xentrix.
a na ostatniej metalmanii kupilem sobie 2 boxy - bulldozer 5cd i artillery 4cd.
Ivanhoe

Post autor: Ivanhoe »

oblak pisze:Ivanhoe napisał:Wziąłem do ręki, odwróciłem płytkę, przeczytałem "Metal Mind Productions" i odstawiłem na półeczkę.Ale dlaczego? Co jest nie tak z oficjalnymi albumami wydawanymi przez Metal Mind? TSA zajebiście zrobili...
Ivanhoe pisze:Wziąłem do ręki, odwróciłem płytkę, przeczytałem "Metal Mind Productions" i odstawiłem na półeczkę.
W sumie Forumowicze dobrze wyjasnili powody antypatii do MM Records; poza tym dodam, że nie lubię polskich reedycji płyt zagranicznych zespołów.
Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

Ivanhoe pisze:oblak napisał:Ivanhoe napisał:Wziąłem do ręki, odwróciłem płytkę, przeczytałem "Metal Mind Productions" i odstawiłem na półeczkę.Ale dlaczego? Co jest nie tak z oficjalnymi albumami wydawanymi przez Metal Mind? TSA zajebiście zrobili...W sumie Forumowicze dobrze wyjasnili powody antypatii do MM Records; poza tym dodam, że nie lubię polskich reedycji płyt zagranicznych zespołów.
oblak pisze:Ivanhoe napisał:Wziąłem do ręki, odwróciłem płytkę, przeczytałem "Metal Mind Productions" i odstawiłem na półeczkę.Ale dlaczego? Co jest nie tak z oficjalnymi albumami wydawanymi przez Metal Mind? TSA zajebiście zrobili...
Ivanhoe pisze:Wziąłem do ręki, odwróciłem płytkę, przeczytałem "Metal Mind Productions" i odstawiłem na półeczkę.
Kojarzysz gówniane reedycje Running Wild z Kocha?

Pamiętam, że na Mysticu przez jakiś czas wisiały...
Sebol

Post autor: Sebol »

Mam Control Denied wydane przez MM, ale nie zauważyłem, żeby coś było z tą płytką nie tak.

Post autor: Oenologist »

Ivanhoe pisze:Pamiętam, że na Mysticu przez jakiś czas wisiały...
Mają w narożniku okładkę zakrytą brązowym trójkątem z informacją, że to remaster z bonusami
Mam tak wydany Blazon Stone i Black Hand Inn.

Kiedyś nawet bym się nabrał na takiego syfa, ale dobrze, że sobie podarowałem.