Nightwish - Endless Forms Most Beautiful

Wszystko o płytach 2015 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Kamilbolt

Nightwish - Endless Forms Most Beautiful

Post autor: Kamilbolt »

Jewelcase CD:CD101. Shudder Before The Beautiful02. Weak Fantasy03. Élan04. Yours Is An Empty Hope05. Our Decades In the Sun06. My Walden07. Endless Forms Most Beautiful08. Edema Ruh09. Alpenglow10. The Eyes Of Sharbat Gula11. The Greatest Show On EarthDigibook including Instrumental CD:CD2 (instrumental)01. Shudder Before The Beautiful02. Weak Fantasy03. Élan04. Yours Is An Empty Hope05. Our Decades In the Sun06. My Walden07. Endless Forms Most Beautiful08. Edema Ruh09. Alpenglow10. The Eyes Of Sharbat Gula11. The Greatest Show On EarthEarbook including Instrumental & Orchestral CD:CD3 (orchestral)01. Shudder Before The Beautiful02. Weak Fantasy03. Élan04. Yours Is An Empty Hope05. Our Decades In the Sun06. Endless Forms Most Beautiful07. Alpenglow08. The Eyes Of Sharbat Gula09. The Greatest Show On Earth
Lista tytułów oraz formatów, jak również daty premiery ujawnione, więc czas założyć temat o zbliżającej się wielkimi krokami ósmej płycie jednego z najważniejszych metalowych zespołów na przestrzeni ostatnich lat. Najnowszy album zapowiada się o tyle interesująco, że będzie to pierwsze studyjne przedsięwzięcie z genialną wokalistką nieistniejącego już After Forever, Floor Jansen, która ku uciesze sympatyków zastąpiła od początku nie pasującą do stylu zespołu Anetkę Olzon.
Co wyjdzie z tego przedsięwzięcia, będziemy mieli okazję przekonać się już niedługo za sprawą singla pt. "Élan", który swoją premierę będzie miał 13 lutego. Całość zaś ukaże się 27-go marca w Europie, 30-go marca w Wielkiej Brytanii oraz 31-go marca w Stanach via Nuclear Blast Records.
Awatar użytkownika
robpal

Post autor: robpal »

Jak Nightwisha nigdy nie lubiłem, tak wydawnictwo z Jansen na pewno obczaję. After Forever nie zgłębiłem, ale u Lucassena dziewczyna wymiata.
Riedlowiec

Post autor: Riedlowiec »

Jestem bardzo ciekawy tego wydawnictwa mam nadzieje że płyta da radę choć jej koncept jakoś mi nie odpowiada nie wiem może to tylko takie złudzenie . Mam nadzieje , że płyta będzie kopać rowno a Floor zamknie buzie wszystkim , którzy płaczą , że do kapeli się nie nadaje i nie ma nawet cienia startu do Tarji myślę że Jansen zrobi na pszekór i zmasakruje
Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

ale żeby zaraz ..jednego z najważniejszych metalowych... to nadużycie, chyba że w Finlandii
Kamilbolt

To żadne nadużycie piciu, tylko fakt
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Kamil nie zna litości
Riedlowiec

dobra kapela do posluchania
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Last Axeman pisze:Kamil nie zna litości
Cytując klasyka "metal to wojna, nie ma łatwo"
Awatar użytkownika
Voltan

Post autor: Voltan »

Riedlowiec pisze:wszystkim , którzy płaczą , że do kapeli się nie nadaje i nie ma nawet cienia startu do Tarji
niezależnie od sympatii lub jej braku dla Nightwish - trzeba być naprawdę głuchym, żeby tak twierdzić
Riedlowiec

Voltan pisze:Riedlowiec napisał:wszystkim , którzy płaczą , że do kapeli się nie nadaje i nie ma nawet cienia startu do Tarjiniezależnie od sympatii lub jej braku dla Nightwish - trzeba być naprawdę głuchym, żeby tak twierdzić
Riedlowiec pisze:wszystkim , którzy płaczą , że do kapeli się nie nadaje i nie ma nawet cienia startu do Tarji
No niestety 99 % ludzi z którymi rozmawiałem na ten temat twierdzi , że Floor ma 2x gorszy wokal i nie odaje tego magicznego klimatu co tak wspaniale robiła Tarja niemal , że cytując dziewczyna raczej nigdy nie zostanie doceniona niestety
liczę na jej dobrą postawę na nowym krążku

Wróć do „Płyty 2015”