TestAmenT - Brotherhood Of The Snake

Wszystko o płytach 2016 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Tomek/Nevermore

Post autor: Tomek/Nevermore »

Po to są "wypożyczalnie", żeby nie kupować
ja jednak kupiłem i dobrze wydałem kasę, bo płyta udana
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

I dobrze, bo sprzedaż płyt w formie fizycznej spadła, spotify i inne wynalazki zabijają radochę odfoliowywania nowej płyty.
Awatar użytkownika
mrSin

Post autor: mrSin »

Tomek/Nevermore pisze:Cytat:Po to są "wypożyczalnie", żeby nie kupowaćja jednak kupiłem i dobrze wydałem kasę, bo płyta udana
+1 powiedziałbym nawet, że bardzo udana.
Awatar użytkownika
berba

Post autor: berba »

progmetall pisze:I dobrze, bo sprzedaż płyt w formie fizycznej spadła, spotify i inne wynalazki zabijają radochę odfoliowywania nowej płyty.
i wąchania farby z wkładki, wrrróć, przeglądania książeczki podczas słuchania muzyki.
martyr

Post autor: martyr »

najlepszy testament od czasów the gathering. zapewne będę odosobniony w tej opinii

Post autor: Tomek/Nevermore »

najlepszy testament od czasów the gathering. zapewne będę odosobniony w tej opinii
nie, ja ją podzielam
nowy Testament - bardzo dobry, ALE mam i do tej płyty zarzuty (jak starczy mi czasu i checi to może kiedyś skrobnę większy elaboracik, ale nie wiem czy dam radę, bo ledwie wyrabiam ze słuchaniem... za dużo tego jest, a za bardzo nie mam kiedy uważnie odsłuchać wiecej niż 1 album dziennie)
stone

Post autor: stone »

Płyta na półce
. Po pierwszym odsłuchu jest bardzo dobrze. Czy lepiej niż na poprzedniczce? Hmm... tak na gorąco "Dark..." była bardziej klimatyczna, ale na pełną ocenę za wcześnie. Na pewno najbliższe dni w odtwarzaczu zarezerwowane są dla "Brotherhood of the snake"
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

U mnie jeszcze nie na półce, ale raczej się na niej znajdzie. Póki co jakoś tak niezobowiązująco poleciała trzy razy bardziej jako tło do innych czynności i w tej formie wypadła dość okazale, a przynajmniej było dużo tupania nóżką.
Awatar użytkownika
robpal

Post autor: robpal »

Dwa razy dziś obróciłem i dynia sama się buja. Energetyczne, melodyjnie i z przytupem, o to chodzi
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

piciu6 pisze:mi się odkręcił całkowicie z powodu braku Testamentu w Testamencie.
Tomek/Nevermore pisze:Cytat:Po to są "wypożyczalnie", żeby nie kupowaćja jednak kupiłem i dobrze wydałem kasę, bo płyta udana
Po ok. 10-krotnym przemaglowaniu + 1
Lepiej niż na poprzedniczce, ale czy lepiej niż na Formacji to już nie jestem pewien.

Wróć do „Płyty 2016”