Metallica - Hardwired... To Self-Destruct
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
spoko ale jeśli sprawa ma mieć dalszy ciąg to wydaje mi się że prościej zacząć od takiego sprawdzenia niż już na wejście angażować ciężki sprzęt. Metoda jest niezła bo już kilka razy byłem świadkiem jak przetestowany w ten sposób samozwańczy audiofil nie był w stanie rozróżnić oryginalnej płyty od dobrze skompresowanej mptrójki
Swoją drogą mózg jest cholernie podatny na autosugestie, sam mam nieraz duży problem kiedy porównuję sobie brzmienie różnych wydań jakiejś płyty i bywa że do końca nie jestem w stanie ocenić czy różnica jest czy tylko to sobie wmówiłem
Swoją drogą mózg jest cholernie podatny na autosugestie, sam mam nieraz duży problem kiedy porównuję sobie brzmienie różnych wydań jakiejś płyty i bywa że do końca nie jestem w stanie ocenić czy różnica jest czy tylko to sobie wmówiłem
- pan_Heathen
- progmetall
pan_Heathen pisze:buhaj napisał:Aha. Twierdził, że poznaje róznicę po słodkości. Jeden z napojów - o ile pamiętam to Coca - był słodszy.Pepsi jest słodsza.
test już działa "na sucho"buhaj pisze:Aha. Twierdził, że poznaje róznicę po słodkości. Jeden z napojów - o ile pamiętam to Coca - był słodszy.
,to, która jest słodsza nie ma nic do rzeczy, to samo jest z płytami.
pan_Heathen pisze:buhaj napisał:Aha. Twierdził, że poznaje róznicę po słodkości. Jeden z napojów - o ile pamiętam to Coca - był słodszy.Pepsi jest słodsza.
Pewnie tak. To było dawnobuhaj pisze:Aha. Twierdził, że poznaje róznicę po słodkości. Jeden z napojów - o ile pamiętam to Coca - był słodszy.
Voltan pisze:buhaj napisał:Aha. Twierdził, że poznaje róznicę po słodkości. Jeden z napojów - o ile pamiętam to Coca - był słodszy.Pepsi jest słodszaA co do płyt to na 100% autosugestia, nie ma innej możliwości po prostu
Możliwe. Nie upieram się. Tak nam się wydawało po prostu. Często sam poddaje ludzi autosugestii więc wiem jak silny jest to mechanizmbuhaj pisze:Aha. Twierdził, że poznaje róznicę po słodkości. Jeden z napojów - o ile pamiętam to Coca - był słodszy.
- pan_Heathen
- SwordMaster