Metallica - Hardwired... To Self-Destruct

Wszystko o płytach 2016 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

spoko ale jeśli sprawa ma mieć dalszy ciąg to wydaje mi się że prościej zacząć od takiego sprawdzenia niż już na wejście angażować ciężki sprzęt. Metoda jest niezła bo już kilka razy byłem świadkiem jak przetestowany w ten sposób samozwańczy audiofil nie był w stanie rozróżnić oryginalnej płyty od dobrze skompresowanej mptrójki
Swoją drogą mózg jest cholernie podatny na autosugestie, sam mam nieraz duży problem kiedy porównuję sobie brzmienie różnych wydań jakiejś płyty i bywa że do końca nie jestem w stanie ocenić czy różnica jest czy tylko to sobie wmówiłem
Awatar użytkownika
Voltan

Post autor: Voltan »

buhaj pisze:Aha. Twierdził, że poznaje róznicę po słodkości. Jeden z napojów - o ile pamiętam to Coca - był słodszy.
Pepsi jest słodsza
A co do płyt to na 100% autosugestia, nie ma innej możliwości po prostu
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

buhaj pisze:Aha. Twierdził, że poznaje róznicę po słodkości. Jeden z napojów - o ile pamiętam to Coca - był słodszy.
Pepsi jest słodsza.
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

pan_Heathen pisze:buhaj napisał:Aha. Twierdził, że poznaje róznicę po słodkości. Jeden z napojów - o ile pamiętam to Coca - był słodszy.Pepsi jest słodsza.
test już działa "na sucho"
,to, która jest słodsza nie ma nic do rzeczy, to samo jest z płytami.
buhaj

Post autor: buhaj »

pan_Heathen pisze:buhaj napisał:Aha. Twierdził, że poznaje róznicę po słodkości. Jeden z napojów - o ile pamiętam to Coca - był słodszy.Pepsi jest słodsza.
Pewnie tak. To było dawno

Post autor: buhaj »

Voltan pisze:buhaj napisał:Aha. Twierdził, że poznaje róznicę po słodkości. Jeden z napojów - o ile pamiętam to Coca - był słodszy.Pepsi jest słodszaA co do płyt to na 100% autosugestia, nie ma innej możliwości po prostu
Możliwe. Nie upieram się. Tak nam się wydawało po prostu. Często sam poddaje ludzi autosugestii więc wiem jak silny jest to mechanizm

poddac kogos autosugestii to tak, jakby namalowac czyjs autoportret
Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

albo dokonać samogwałtu na żonie
Awatar użytkownika
pan_Heathen

mielismy juz seryjnego samobojce, to teraz moze jakis zboczeniec dokonuje brutalnych samogwałtów...
Awatar użytkownika
SwordMaster

Post autor: SwordMaster »

już przestańcie, dokonujecie na mnie istnej autodestrukcji

Wróć do „Płyty 2016”