TestAmenT - Brotherhood Of The Snake

Wszystko o płytach 2016 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Burzum666

Post autor: Burzum666 »

piciu6 pisze:Zdecydowanie jestem w drugiej grupie, ale też czytam takie bzdury o tej płycie, najczęściej odnośnie brzmienia, którego brak w moim odczuciu zdecydował o wyjebce tego materiału przez okno .
Bo koniecznie trzeba wyciszyć bas, nagłośnić werbla i dać popierdzieć gitarą, wtedy najgorsze nawet melodie będą świetne.

Post autor: Kamilbolt »

Burzum666 pisze:piciu6 napisał:Zdecydowanie jestem w drugiej grupie, ale też czytam takie bzdury o tej płycie, najczęściej odnośnie brzmienia, którego brak w moim odczuciu zdecydował o wyjebce tego materiału przez okno .Bo koniecznie trzeba wyciszyć bas, nagłośnić werbla i dać popierdzieć gitarą, wtedy najgorsze nawet melodie będą świetne.
piciu6 pisze:Zdecydowanie jestem w drugiej grupie, ale też czytam takie bzdury o tej płycie, najczęściej odnośnie brzmienia, którego brak w moim odczuciu zdecydował o wyjebce tego materiału przez okno .
To by wyjaśniało, dlaczego niektóre melodie nowej Metki wpadają w ucho, jak to się mówi
Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

Burzum666 pisze:piciu6 napisał:Zdecydowanie jestem w drugiej grupie, ale też czytam takie bzdury o tej płycie, najczęściej odnośnie brzmienia, którego brak w moim odczuciu zdecydował o wyjebce tego materiału przez okno .Bo koniecznie trzeba wyciszyć bas, nagłośnić werbla i dać popierdzieć gitarą, wtedy najgorsze nawet melodie będą świetne.
takie życie, jedni cenią szlifierkę, liniową, inni melodyjki z zegarka
progmetall

Post autor: progmetall »

*jedna z najbardziej kontrowersyjnych płyt roku
Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

prog, może to głupie pytanie, ale po co wstawiasz te gwiazdki na początku zdania?
Awatar użytkownika
progmetall

firesoul pisze:prog, może to głupie pytanie, ale po co wstawiasz te gwiazdki na początku zdania?
takie podsumowanie płyt z 2016 w jednym zdaniu, mogę dawać myślnik jeśli gwiazdka wywołuje zamieszki i panike w krajach bliskiego...
Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

spoko, może być gwiazdka, mnie tam ganz egal. Byłem tylko ciekawy idei, która się za nią kryje
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

progmetall pisze:*jedna z najbardziej kontrowersyjnych płyt roku
Jeśli kontrowersyjnym określasz to, że wywołuje skrajne opinie, to spoko, bo na pewno nie jest kontrowersyjna w zakresie zawartości stylistycznej.
Awatar użytkownika
progmetall

skrajne opinie
Ziomaletto

Post autor: Ziomaletto »

progmetall pisze:firesoul napisał:prog, może to głupie pytanie, ale po co wstawiasz te gwiazdki na początku zdania?takie podsumowanie płyt z 2016 w jednym zdaniu, mogę dawać myślnik jeśli gwiazdka wywołuje zamieszki i panike w krajach bliskiego...
firesoul pisze:prog, może to głupie pytanie, ale po co wstawiasz te gwiazdki na początku zdania?
Zacytowałbym coś z Pythona apropo państw z gwiazdką w fladze, ale ten cytat byłby trochę za długi.
"This parrot is no more! It has ceased to be! It's expired and gone to meet its maker! THIS IS A LATE PARROT. It's a stiff. Bereft of life, it rests in peace, if you hadn't nailed it to the perch it would be pushing up the daisies! It's rung down the curtain and joined the choir invisible! THIS IS AN EX-PARROT!"