Kreator - Gods of Violence
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
-
Tomek/Nevermore
- Last Axeman
Prawdopodobnie nie, chyba że ludzie przestaną kupować melodyjne oblicze i przychodzić na koncerty. Na razie się na to raczej nie zanosi, ale za kilka lat kto wieTomek/Nevermore pisze:stare nie wróci
Mam podobnie zdanie o nowym (chociaż jakie ono nowe
wałkują je 15 lat) obliczu Krejtora - ujdzie, w miarę spoko, a przy dobrym humorze i odpowiednim nastawieniu nawet można posłuchać z przyjemnością .Tyle że decyduję się na to od święta.
- progmetall
Wszystko się zmienia, jest coraz więcej nowych zespołów grających true heavy, może z thrashem też się zmieni, chociaż wątpię, bo nie ma wzorca, nie ma kto pociągnąć jak kiedyś Exodus z Tempo,Metallica nie nagrała płyty thrashowej.No a technicznym thrashu można teraz tylko pomarzyć, bo trafia się raz na ruski rok(kataloński Reek był fajny, ale padł)
Reek się rozpadł? To wielka szkoda. Ta ich płyta to była jedna z lepszych pozycji ostatnich lat w thrashu.progmetall pisze:Wszystko się zmienia, jest coraz więcej nowych zespołów grających true heavy, może z thrashem też się zmieni, chociaż wątpię, bo nie ma wzorca, nie ma kto pociągnąć jak kiedyś Exodus z Tempo,Metallica nie nagrała płyty thrashowej.No a technicznym thrashu można teraz tylko pomarzyć, bo trafia się raz na ruski rok(kataloński Reek był fajny, ale padł)