A Pentagram (znaczy Turasów) Ty w końcu słyszał?
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Last Axeman
- Last Axeman
- Last Axeman
Trochę opadły emocje. W dalszym ciągu uważam, że są dobrzy i dość oryginalni, ale jako jaskiniowiec, który lubi napierdol, życzyłbym sobie nieco więcej mocyLast Axeman pisze:Kilka lat temu tylko rzuciłem uchem na "Anatolię", dzisiaj natomiast wróciłem do niej i posłuchałem uważniej. Wprawdzie jeszcze do końca się nie wgryzłem, ale potencjał jest bardzo duży. Na pewno oryginalnie Turki obrabiają heavy powerowe poletko. Wokalista świetny, podobnie jak melodie i bliskowschodnie odjazdy. Kiedy tego słucham to przychodzi mi do głowy słowo "szlachetny".
Muszę sprawdzić następne - jak twierdzicie - bardziej powerowe. Ktoś poczęstuje jakąś liną?
ps. Jak grali thrash to byli nieciekawi?
Przeciętni. Bez żenady ale generalnie granie niezbyt wysokich lotów, chociaż z wyjątkami i te lepsze numery mają cały czas w setliście, jak No one wins the fight, Vita Es Morte , Powerstage czy Rotten Dogs.
Pa Anatolce faktycznie bardziej klimat heavy/power, a taki tytułowy numer z Unspoken to już nawet pod heavy/doom podpada.
Widzę że pozdejmowali z YT większość numerów w wersjach studyjnych więc obczaj koncertowe:
Pa Anatolce faktycznie bardziej klimat heavy/power, a taki tytułowy numer z Unspoken to już nawet pod heavy/doom podpada.
Widzę że pozdejmowali z YT większość numerów w wersjach studyjnych więc obczaj koncertowe:
- Last Axeman