Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Re: Twitter
Nie. Zastanawiałam się nad tym i raczej nie planuję póki co zakładać tam konta. Wiem, że kiedyś rozmawialiśmy o tej platformie, ale nie przekonalam się do Twittera... jakieś to dziwne takie i za bardzo kojarzy mi się z wojnami polityków. Nie czuję tego. Ostatnio skasowałam też konto na Vero. Nie polubiłam się z tym wynalazkiem. Skupiam się na Instagramie. To taki mój główny kanał kontaktu z ludźmi, pozyskiwania zleceń, prezentowania prac, śledzenia muzyków (czasem nagrywają fajne live do posłuchania) itd. Mimo tego, że od jakiegoś czasu tu algorytmy widoczności naprawdę utrudniają życie. Może to wynika też z tego, że lubię robić zdjęcia, a na Twitterze, to chyba głównie gadanie?berba pisze:Pytanie, korzystacie z tego? Bierzecie w tym wszystkim udział?
Wracam też teraz do zabawy z YouTube, składam nowe filmy. Zobaczymy jak pójdzie. Tyle, że dla mnie social media, to teraz tylko miejsce pracy niż pokazywania życia prywatnego, a jak wiadomo skupienie się na jednym-dwóch kanałach daje lepsze rezultaty. Ale nie będę wchodziła już w szczegóły