Keep It True

Info, relacje, zdjęcia, komentarze. Szalejcie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Moongleam

Post autor: Moongleam »

berba pisze:Voltan wie co mówi...
Hehe.
Pewnie znow przeniosa. Moze 4 dzien dodadza?
Dla tych, ktorzy nie sledza sprawy, dodano do festiwalu trzeci dzien (czyli w sumie 4 wliczajac koncert przedfestiwalowy), zeby zrekompensowac brak imprezy w tym roku.

Post autor: moonfire »

A jakie, kurde, koncerty? Wierzy ktoś w powrót normalności, w tym występów na żywo? Rozjebali gospodarkę, bo ktoś w tym zwęszył świetny interes, potem będą nas wyszczepiać, a maski i inne atrybuty covid-srovid zostaną z nami na zawsze. Zrobili nam Orwella pod pretekstem walki z epidemią.

Impreza przeniesiona na 2022rok. Moze zorganizuja cos w pazdzierniku, jak bedzie mozna.

Post autor: Weresso The Infallible »

moonfire pisze:A jakie, kurde, koncerty? Wierzy ktoś w powrót normalności, w tym występów na żywo? Rozjebali gospodarkę, bo ktoś w tym zwęszył świetny interes, potem będą nas wyszczepiać, a maski i inne atrybuty covid-srovid zostaną z nami na zawsze. Zrobili nam Orwella pod pretekstem walki z epidemią.
Mówią żem jest paranoid a ja nie przejmuję się?
Gorzej że wcale się Ciebie nie czepiam bo, cholera jasna, ja to się akurat coraz bardziej przejmuję - że masz rację i żadnego paranoid w tym nie ma
W każdym razie cyrk na kółkach, byłem ostatnio w supermarkecie i nie widzę różnicy, nikt nie pogował ale ścisk straszny a ludzie tak jak dawniej włażą sobie na plecy przy lodówkach z wędliną. No ale nadzieja umiera ostatnia, jeszcze kiedyś zaliczę ten zasrany Keep It True.
And this world had seen no dawn
When the power of Gods was still young
Awatar użytkownika
Moongleam

Jak na zmontowany na chybcika sklad bez zadnego zespolu ze Stanow, nie ma w sumie na co narzekac.

Blind Guardian...brak słów...po-za-mia-ta-ne. Jak ja ich uwielbiam.
A teraz 4 pociągi do domu-emoji-.

Post autor: Sanctified »

Moongleam pisze:Blind Guardian...brak słów...po-za-mia-ta-ne. Jak ja ich uwielbiam.
Jak na standardy Keep it Ture ten ich oldschoolowy set tak raczej średnio oldschoolowy.
Moongleam

Sanctified pisze:Moongleam napisał:Blind Guardian...brak słów...po-za-mia-ta-ne. Jak ja ich uwielbiam.Jak na standardy Keep it Ture ten ich oldschoolowy set tak raczej średnio oldschoolowy.
Moongleam pisze:Blind Guardian...brak słów...po-za-mia-ta-ne. Jak ja ich uwielbiam.
Tak, wystapila swego rodzaju sciema ze strony zespolu. Uslyszelismy jeden nowy kawalek, co mi akurat zwisalo.
Przypomne tegoroczny sklad, bo sie nieznacznie zmienil, aczkolwiek niesmialo nabieram podejrzen, ze znowu odwolaja. Oby do tego nie doszlo.
Festiwal wlasciwy:
Absolutne zmiazdzenie. Az 18-19 zespolow nie widzialem i tylko Cirith Ungol i Slough Feg widzialem wiecej niz raz.
Koncert na rozgrzewke:
Helstar widzialem 2 razy, reszty prawie ne znam.

Post autor: Olej »

do konca lutego ma byc decyzja czy zostaje koniec kwietnia czy przenosza na lato (i wtedy mysle ze sie juz odbedzie, aczkolwiek spodziewalbym sie jakichs przetasowan w skladach)

Post autor: progmetall »

Realm, Infernal Majesty bym zobaczył

Wróć do „Koncerty”