Rotting Christ

Tutaj zakładamy tematy o zespołach metalowych!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

K0stek

Post autor: K0stek »

Woody Allen pisze:K0stek napisał:Oni od Theogonii przerabiają te same trzy patenty na krzyż w zasadzie.podobnie jak 80% sluchanych i holubionych przez Ciebie kapel - zeby daleko nie siegac - Aura Noir..taka stylistyka.
K0stek pisze:Oni od Theogonii przerabiają te same trzy patenty na krzyż w zasadzie.
W sumie racja, co nie zmienia faktu, że zdecydowanie wolę żonglowanie Slayer/Voivod/Venom/Celtic Frost, które cały czas sprawdza się niż klepanie tych samych, przaśnych melodyjek.

Post autor: Moongleam »

wlasnie te przasne melodyjki mnie troche odstraszyly na poczatku w aealo i plyta mnie nieco rozczarowala. ale poprzez kower zachowali twarz!

Post autor: K0stek »

Woody Allen pisze:wlasnie te przasne melodyjki mnie troche odstraszyly na poczatku w aealo i plyta mnie nieco rozczarowala. ale poprzez kower zachowali twarz!
Cover i kawałek z Alanem z Primordial jeszcze się bronią z tego wszystkiego.

Post autor: Burzum666 »

Tu taka cisza, a w wypożyczalniach nowa płyta i po pierwszym nocnym odsłuchu jest bardzo dobrze.

Post autor: Moongleam »

Przed wprowadzeniem restrykcji widzialem na zywo po raz ktorys, teraz mam w planach kolejny koncert, wiec wielokrotnie polecialy:
-
Passage to Arcturo
- jest na tym materiale kilka urokliwych patentow,
-
The Heretics
- probowalem sie do tej plyty zniechecic, ale sie nie da. Nie da sie jej nie lubic. Konkretny klimacik. I, co w dzisiejszych czasach szczegolnie istotne, ta plyta to potega od poczatku do konca. Mielizn brak.
Czyli na razie poczatki i dzielo najnowsze. Reszta wkrotce.