Gdzie i jak kupować?

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Olej

Post autor: Olej »

progmetall pisze:Moongleam napisał:Divebomb Records w dystrybucji Ossuary Records.dystrybucja mocne słowo, raptem ze 40 pozycji z czego większość znika po kilku dniach
Moongleam pisze:Divebomb Records w dystrybucji Ossuary Records.
to kwestia tego ze maksymalnie do paczki wchodzi 100 plyt z hakiem i wiecej nie chca wyslac na raz

Dodam ze te raptem ze 40 pozycji to raptem ze 40 wiecej niz gdziekolwiek indziej w PL, co na pewno pomaga im znikac szybko
Ja tam uzupelnilem zaleglosci od nich porzadnie w dwoch ostatnich dostawach
ok 45 sztuk doszlo

Post autor: firesoul »

kupował ktoś w sklepie imusic.pl? To duński sklep ale mają polską wersję strony
Awatar użytkownika
progmetall

Post autor: progmetall »

firesoul pisze:kupował ktoś w sklepie imusic.pl? To duński sklep ale mają polską wersję strony
Nie kupowałem, ale jak nie mają magazynu w Polsce, to może być lipa. Sprawdzałeś fire?
Ktoś wie czy jest PL jakiś sklep, który ma Heaven and Hell Records ?

nie wydaje mi sie, ja sciagam z grecji lub portugalii jak distra maja tam jakies promocje

Post autor: firesoul »

progmetall pisze:firesoul napisał:kupował ktoś w sklepie imusic.pl? To duński sklep ale mają polską wersję stronyNie kupowałem, ale jak nie mają magazynu w Polsce, to może być lipa. Sprawdzałeś fire?
firesoul pisze:kupował ktoś w sklepie imusic.pl? To duński sklep ale mają polską wersję strony
Tak. Wszystko OK, nie było żadnych niemiłych niespodzianek. Wysyłają UPS-em.
Awatar użytkownika
progmetall

Ma ktoś CD's z takiej małej firemki z UK Dissonance Productions?
Robią chyba głównie wznowienia starych płyt. Interesuje mnie czy warto to sprawdzić czy to brzmi przyzwoicie.

progmetall pisze:Ma ktoś CD's z takiej małej firemki z UK Dissonance Productions?Robią chyba głównie wznowienia starych płyt. Interesuje mnie czy warto to sprawdzić czy to brzmi przyzwoicie.
ja mam troche (36 jesli mnie discogs nie oszukuje) i dla mnie jest spoko, ale ja jestem dosyc gluchy na brzmieniowe niuanse wiec nie wiem czy bym sobie ufal
za to wydania czesto dosyc ubogie, glownie jakies biedne digi

Olej pisze:progmetall napisał:Ma ktoś CD's z takiej małej firemki z UK Dissonance Productions?Robią chyba głównie wznowienia starych płyt. Interesuje mnie czy warto to sprawdzić czy to brzmi przyzwoicie.ja mam troche (36 jesli mnie discogs nie oszukuje) i dla mnie jest spoko, ale ja jestem dosyc gluchy na brzmieniowe niuanse wiec nie wiem czy bym sobie ufalza to wydania czesto dosyc ubogie, glownie jakies biedne digi
progmetall pisze:Ma ktoś CD's z takiej małej firemki z UK Dissonance Productions?Robią chyba głównie wznowienia starych płyt. Interesuje mnie czy warto to sprawdzić czy to brzmi przyzwoicie.
Problem, że to są wznowienia ale remastery, a ja remasterom nie ufam, chyba, że wiem kto za to odpowiada, niestety większość to " specjaliści" typu suwaki na maxa i będzie głośno

Post autor: Moongleam »

Mam od nich kilka box'ow, ale mam podobnie jak Olej - nie jestem audiofilem, a muzyki i tak slucham na mp3.