Newsy wszelakie
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Re: Newsy wszelakie
Mi tam pasuje, lubię Dead Channel, chociaż dawno nie słuchałem (ale kiedyś dość regularnie wracałem do płyty "Destroyer"). Fear Factory poszli trochę inną drogą niż np. Static-X i wzięli wokalistę, którego barwa (czy to growl, czy śpiew) jednak trochę różni się od ich dotychczasowego wokalisty. Nowy numer ok, przyjemnie się słucha, ale jestem ciekaw, jak Milo wypada na żywo w największych hiciorach Fear Factory. Ale o tym przekonam się w poniedziałek.
Grunt, że nowy wokalista nie kopiuje na siłę Burtona, co jest na dla tej zmiany paradoksalnie na plus. Bo w Iced Earth czy Kamelot to wiemy, co było - niby przyszli nowi, a głos jakby ten sam.
Ale już na nowej płycie Karevik tak bardzo mi Roy'a Khana nie przypomina.
No falsetem inaczej.
- progmetall
Ci mieli kończyĆ karierę, a tymczasem
Po 7 latach powraca z drugą płytą Silvertomb, czyli resztki po Type O Negative.
- Adrian1234
Pojawił się już kolejny singiel The Ocean a wraz z nim teledysk kontynuujący temat lądowania na obcej, wodnej planecie. Początek mocno mi się kojarzy z Cult of Luna (które zresztą też niedługo wydaje nowy album) a sam utwór utwierdza podsyca moją nadzieję na to, że Solaris może okazać się albumem roku lub przynajmniej być blisko podium.
No i mamy pierwszy numer Dragonforce z Alissa na wokalu, ale też z nowym wokalistą, którym został Alessio Garavello.
Prawdę mówiąc słuchając tego numeru odnoszę wrażenie, że Alissa lepiej pasuje właśnie tutaj niż do Arch Enemy.
Prawdę mówiąc słuchając tego numeru odnoszę wrażenie, że Alissa lepiej pasuje właśnie tutaj niż do Arch Enemy.
No i koniec pewnej wspaniałej historii
Angry Anderson dołączył do Bona Scotta i reszty
Angry Anderson dołączył do Bona Scotta i reszty
Cronos też dołączył. R.I.P.