Plany koncertowe
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Re: Plany koncertowe
Jeśli ktoś się jeszcze waha czy iść na Coronera w Warszawie to niech przestanie i w te pędy kupuje bilet bo straci jeden z najlepszych koncertów tego roku. Zmiażdżyli mi mózg.
A ten pierwszy support, Tar Pond, coś wart? (z płyt mnie nie przekonują) Bo nie wiem, czy pędzić na złamanie karku, czy raczej na spokojnie, żeby dotrzeć na Schisophrenię.
Tar Pond względnie ok, klimatyczny set chociaż mnie takie granie na dłuższą metę męczy. Pół godziny, które dostali to w sam raz. Trzy numery im się zmieściły, a ostatni, najlepszy, klimatem przypominał mi trochę Celtic Frost z Monotheist, z resztą jest dedykowany Martinowi Ainowi.
Natomiast Schizophrenia nie dość że kompletnie nie pasowała mi stylistycznie do tego zestawu, to w dodatku ta ich death thrashowa łupanka strasznie monotonna i bez pomysłu. W ogóle mne nie przekonali. Generalnie supporty na trójkę, może nawet trochę naciąganą
Natomiast Schizophrenia nie dość że kompletnie nie pasowała mi stylistycznie do tego zestawu, to w dodatku ta ich death thrashowa łupanka strasznie monotonna i bez pomysłu. W ogóle mne nie przekonali. Generalnie supporty na trójkę, może nawet trochę naciąganą