Primal Fear - ścisła niemiecka czołówka

Tutaj zakładamy tematy o zespołach metalowych!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

tak tak , człowiek tak musi , że wyrzuci ,bo inaczej się udusi , parafrazując
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Zespół zajebisty. Rżnęli z Painkillera, ale robili to świetnie. Teraz już tak nie zżynają, grają bardziej "po swojemu", ale niestety poziom ich wydawnictw znacznie spadł:/ Brakuje mi tych piłujących, judasowych gitar. "Nuclear Fire", debiut i "Black Sun" wielbię. "Seven Seals", Devil's Ground" i "Jaws of Death" już mniej, ale również uważam za bardzo dobre albumy. Ostatni "New Religion" najsłabszy z całego dorobku choć i na nim dobrych kawałków trochę się znajduje. Scheppers to znakomity wokalista.
Emotionless they fight and kill
Destroying is their only will
Battalions of hate - gloryfied crime
Battalions of hate
:super:
BUBETTO

Post autor: BUBETTO »

piciu6 pisze:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .
sarcofag pisze:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?
zawsze to jeden post więcej, nie?

Post autor: Strati »

Psychosocial pisze:Primal Fear - zespół jednej płyty.
Chciałam zapytać której i dodać, że przecież wszystkie są takie same. Ale już powiedziałeś i wiem o co chodzi
Wyleciało mi z głowy, że od dwóch płyt zespół uprawia inną bajkę.
A co do tytułu tematu... Moim zdaniem już nie czołówka i nigdy nie była ścisła...
Gość

Post autor: Gość »

Dobry zespół. Czołówka to to nie jest, ale debiut, Nuclear Fire czy Devil's Ground to dobre płyty i od czasu do czasu lubię sobie tych płyt posłuchać.
xarex

Post autor: xarex »

Moglby ktos uscislic jakie zespoly w
podobnych klimatach
naleza do czolowki,lub jak ktos woli,ekstraklasy metalu.
Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

Ekstraklasa HM - Iron Maiden i Judas Priest. Niżej Running Wild, King Diamond do tego Savatage jeszcze i kilka innych. Wszystko to poziom niedostępny dla Primal Fear.

Post autor: xarex »

Oenologist pisze:Ekstraklasa HM - Iron Maiden i Judas Priest. Niżej Running Wild, King Diamond do tego Savatage jeszcze i kilka innych. Wszystko to poziom niedostępny dla Primal Fear.
Wszystko to co wymieniles to sa kultowe i zasluzone zespoly ktore bez namyslu wymieniamy jako przyklad, tak wiec nie ma co porownywac,ale czy sa zespoly "nowego"pokolenia (ostatniej dekady..... i ciut wiecej) ktore mozemy pyzypisac status "extraklasa'
nadto nie opierajace sie muzycznie na "kultowych i zasluzonych".
Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

xarex pisze:Oenologist napisał:Ekstraklasa HM - Iron Maiden i Judas Priest. Niżej Running Wild, King Diamond do tego Savatage jeszcze i kilka innych. Wszystko to poziom niedostępny dla Primal Fear.Wszystko to co wymieniles to sa kultowe i zasluzone zespoly ktore bez namyslu wymieniamy jako przyklad, tak wiec nie ma co porownywac,ale czy sa zespoly "nowego"pokolenia (ostatniej dekady..... i ciut wiecej) ktore mozemy pyzypisac status "extraklasa'nadto nie opierajace sie muzycznie na "kultowych i zasluzonych".
Oenologist pisze:Ekstraklasa HM - Iron Maiden i Judas Priest. Niżej Running Wild, King Diamond do tego Savatage jeszcze i kilka innych. Wszystko to poziom niedostępny dla Primal Fear.
nie
sarcofag

Post autor: sarcofag »

BUBETTO pisze:piciu6 napisał:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .zawsze to jeden post więcej, nie?
piciu6 pisze:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .
sarcofag pisze:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?
Z toba nie rozmawiam , bo jestes agresywny i nazwales oblaka smieciem bez zadnego powodu.

Wróć do „Zespoły”