Primal Fear - ścisła niemiecka czołówka
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Last Axeman
Zespół zajebisty. Rżnęli z Painkillera, ale robili to świetnie. Teraz już tak nie zżynają, grają bardziej "po swojemu", ale niestety poziom ich wydawnictw znacznie spadł:/ Brakuje mi tych piłujących, judasowych gitar. "Nuclear Fire", debiut i "Black Sun" wielbię. "Seven Seals", Devil's Ground" i "Jaws of Death" już mniej, ale również uważam za bardzo dobre albumy. Ostatni "New Religion" najsłabszy z całego dorobku choć i na nim dobrych kawałków trochę się znajduje. Scheppers to znakomity wokalista.
Emotionless they fight and kill
Destroying is their only will
Battalions of hate - gloryfied crime
Battalions of hate
:super:
Emotionless they fight and kill
Destroying is their only will
Battalions of hate - gloryfied crime
Battalions of hate
:super:
piciu6 pisze:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .
zawsze to jeden post więcej, nie?sarcofag pisze:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?
A co do tytułu tematu... Moim zdaniem już nie czołówka i nigdy nie była ścisła...
- Oenologist
Ekstraklasa HM - Iron Maiden i Judas Priest. Niżej Running Wild, King Diamond do tego Savatage jeszcze i kilka innych. Wszystko to poziom niedostępny dla Primal Fear.
In Satan's name, You're exculpated from blame, for your world turning to black
Alas the deer shoot back, before we destroy it all.
Wszystko to co wymieniles to sa kultowe i zasluzone zespoly ktore bez namyslu wymieniamy jako przyklad, tak wiec nie ma co porownywac,ale czy sa zespoly "nowego"pokolenia (ostatniej dekady..... i ciut wiecej) ktore mozemy pyzypisac status "extraklasa'Oenologist pisze:Ekstraklasa HM - Iron Maiden i Judas Priest. Niżej Running Wild, King Diamond do tego Savatage jeszcze i kilka innych. Wszystko to poziom niedostępny dla Primal Fear.
nadto nie opierajace sie muzycznie na "kultowych i zasluzonych".
- Oenologist
xarex pisze:Oenologist napisał:Ekstraklasa HM - Iron Maiden i Judas Priest. Niżej Running Wild, King Diamond do tego Savatage jeszcze i kilka innych. Wszystko to poziom niedostępny dla Primal Fear.Wszystko to co wymieniles to sa kultowe i zasluzone zespoly ktore bez namyslu wymieniamy jako przyklad, tak wiec nie ma co porownywac,ale czy sa zespoly "nowego"pokolenia (ostatniej dekady..... i ciut wiecej) ktore mozemy pyzypisac status "extraklasa'nadto nie opierajace sie muzycznie na "kultowych i zasluzonych".
nieOenologist pisze:Ekstraklasa HM - Iron Maiden i Judas Priest. Niżej Running Wild, King Diamond do tego Savatage jeszcze i kilka innych. Wszystko to poziom niedostępny dla Primal Fear.
BUBETTO pisze:piciu6 napisał:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .zawsze to jeden post więcej, nie?
piciu6 pisze:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .
Z toba nie rozmawiam , bo jestes agresywny i nazwales oblaka smieciem bez zadnego powodu.sarcofag pisze:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?