Ulubiony serial

Niemiecki ekspresjonizm, westerny z lat 30, czarne kryminały, fantastyka naukowa z lat 50 i 60, dramaty, komedie. filmy postmodernistyczne, cokolwiek tylko duszyczka zapragnie w chwili wolnej od słuchania metalu!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Gość

Post autor: Gość »

<t>Dawniej moim ulubionym serialem był Swiat wg Bundych<br/>
nie pamiętam złego odcinka.<br/>
Teraz trochę się to zmieniło. Bardzo lubię Rodzinę Soprano, South Park, Family Guy. Kiedyś oglądałem Friends ale jakoś nigdy się w ten serial nie wciągnąłem. Okazyjnie oglądałem Prison Break, pierwszy sezon był świetny, drugi bardzo dobry, ale za to trzeci to już kaszan.<br/>
Zdecydowanie bardziej wolę oglądać filmy. Ostatnio ogromne wrażenie wywarł na mnie film Gorączka, ale nie o tym temat</t>
Awatar użytkownika
Bartek (BD)

Post autor: Bartek (BD) »

<r><QUOTE author="Jan Łomignat"><s>
Jan Łomignat pisze:</s>Detektyw Monk oczywiście<e>
</e></QUOTE>

Monk<br/>
Lost</r>
Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

<t>Nie oglądam TV praktycznie w ogóle, więc nie podam żadnych typów.<br/>
_________________<br/>
In Satan's name, You're exculpated from blame, for your world turning to black<br/>
Alas the deer shoot back, before we destroy it all.</t>
Awatar użytkownika
Sanctified

Post autor: Sanctified »

<r><QUOTE author="Corpseone"><s>
Corpseone pisze:</s>Różowe Lata Siedemdziesiąte - to serial dzięki któremu pada się ze śmiechu.<e>
</e></QUOTE>

Serial świetny do momentu, w którym nie zaczeli odpadać kolejni członkowie oryginalnej obsady.<br/>
_________________<br/>
Live for today before it slips away<br/>
Your time is here and now, not in the afterlife</r>
Corpseone

Post autor: Corpseone »

<r><QUOTE author="Sanctified"><s>
Sanctified pisze:</s>Corpseone napisał:Różowe Lata Siedemdziesiąte - to serial dzięki któremu pada się ze śmiechu.Serial świetny do momentu, w którym nie zaczeli odpadać kolejni członkowie oryginalnej obsady.<e>
</e></QUOTE>

<QUOTE author="Corpseone"><s>
Corpseone pisze:</s>Różowe Lata Siedemdziesiąte - to serial dzięki któremu pada się ze śmiechu.<e>
</e></QUOTE>

Zacząłem oglądać siódmy sezon. Na początku jeszcze nikt nie odpada. Później słyszałem, że odpada Kelso i Eric. Bez nich to faktycznie nie to samo, ale skoro zostaje Red, Kitty, Donna, Fez, Hyde, Jackie, to nie może być tragicznie.<br/>
Z ciekawości ściągnąłem sobie składankę boga seriali lat osiemdziesiątych - Davida Hasselhoffa. Jezu, ale wiocha<br/>
Crazy for you niszczy obiekty.<br/>
_________________<br/>
Burn down the disco<br/>
Hang the blessed DJ<br/>
Because the music that they constantly play<br/>
IT SAYS NOTHING TO ME ABOUT MY LIFE</r>
Awatar użytkownika
Est

Post autor: Est »

<r><QUOTE author="Corpseone"><s>
Corpseone pisze:</s>Z ciekawości ściągnąłem sobie składankę boga seriali lat osiemdziesiątych - Davida Hasselhoffa. Jezu, ale wiochaCrazy for you niszczy obiekty.<e>
</e></QUOTE>

<QUOTE author="beholder"><s>
beholder pisze:</s>Dawniej moim ulubionym serialem był Swiat wg Bundychnie pamiętam złego odcinka.<e>
</e></QUOTE>

Też kiedyś lubiłem ten serial, niestety jak obejrzałem go jakoś niedawno to doszedłem do wniosku, że humor prezentowany w serialu kompletnie mnie nie śmieszy. No nic, wspomnienia pozostaną.<br/>
_________________<br/>
<URL url="http://www.lastfm.pl/user/DarkEst85">ht ... </URL><br/>
<URL url="https://lubimyczytac.pl/profil/2062500/ ... 5</URL></r>
Piccolo

Post autor: Piccolo »

<t>Najlepszy jaki widziałem - Miasteczko Twin Peaks<br/>
Oprócz tego jeszcze South Park rządzi<br/>
_________________<br/>
All that is gold does not glitter,<br/>
All that is long does not last,<br/>
All that is old does not wither,<br/>
Not all that is over, is past...</t>
Awatar użytkownika
Bartek (BD)

Post autor: Bartek (BD) »

<t>Obejrzałem pierwsze dwa odcinki serialu<br/>
Dexter<br/>
. Miagza. Dla smakoszy i psycholi.</t>
supermnich

Post autor: supermnich »

<r><QUOTE author="lumberjack"><s>
lumberjack pisze:</s>Z polskich:- Alternatywy 4 !!!- Siedem ŻyczeńHamerykańskie:- Dexter (imo najlepszy serial ostatnimi czasy)- Prison Break- Heroes<e>
</e></QUOTE>

<QUOTE author="Sanctified"><s>
Sanctified pisze:</s>Monty Python Flying CircusSouth ParkFuturamaThe Simpsons<e>
</e></QUOTE>

dodam tylko jeszcze family gay i amercian dad! choć futurama jest najlepsza! Bender miażdży każdym swoim tekstem! polecam dwie pełno metrażowe futuramy</r>
Awatar użytkownika
DaNail

Post autor: DaNail »

<r><QUOTE author="lumberjack"><s>
lumberjack pisze:</s>Hamerykańskie:- Dexter (imo najlepszy serial ostatnimi czasy)- Prison Break- Heroes<e>
</e></QUOTE>

Tak!<br/>
Spoko był jeszcze Kyle XY (ale 1 sezon bo 2 seria bardziej przypomina Beverly Hills 90210). Z popowych seriali oglądam jeszcze LOST ale i tak najlepszym serialem na świecie, bezkonkurencyjnym i nie do zdetronizowania jest i będzie FAMILY GUY<br/>
_________________<br/>
Prawdziwy fan Manowar nie nosi skarpet, a wypatroszone głowy niedźwiedzi.</r>

Wróć do „Film”