Primal Fear - ścisła niemiecka czołówka

Tutaj zakładamy tematy o zespołach metalowych!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

BUBETTO

Post autor: BUBETTO »

sarcofag pisze:BUBETTO napisał:piciu6 napisał:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .zawsze to jeden post więcej, nie?Z toba nie rozmawiam , bo jestes agresywny i nazwales oblaka smieciem bez zadnego powodu.
BUBETTO pisze:piciu6 napisał:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .zawsze to jeden post więcej, nie?
piciu6 pisze:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .
sarcofag pisze:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?
po pierwsze - nie pisałem do ciebie
po drugie - nie offtopuj
po trzecie - ciekawe skąd wiesz że tak go nazwałem
po czwarte - mam zwyczaj nazywać rzeczy po imieniu, więc nie zdziw się jeżeli ciebie nazwę podobnie bo widzę że na tym forum jesteś typowym spamem

Post autor: sarcofag »

BUBETTO pisze:sarcofag napisał:BUBETTO napisał:piciu6 napisał:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .zawsze to jeden post więcej, nie?Z toba nie rozmawiam , bo jestes agresywny i nazwales oblaka smieciem bez zadnego powodu.po pierwsze - nie pisałem do ciebiepo drugie - nie offtopujpo trzecie - ciekawe skąd wiesz że tak go nazwałempo czwarte - mam zwyczaj nazywać rzeczy po imieniu, więc nie zdziw się jeżeli ciebie nazwę podobnie bo widzę że na tym forum jesteś typowym spamem
sarcofag pisze:BUBETTO napisał:piciu6 napisał:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .zawsze to jeden post więcej, nie?Z toba nie rozmawiam , bo jestes agresywny i nazwales oblaka smieciem bez zadnego powodu.
BUBETTO pisze:piciu6 napisał:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .zawsze to jeden post więcej, nie?
piciu6 pisze:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .
sarcofag pisze:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?
A do kogo ten durny komentarz byl? Piciu chyba do mnie rozmawial a nie do ciebie. Jak masz zamiar nazywac rzeczy po imieniu to zmien sobie nicka.
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Post autor: Kamilbolt »

A co to za pyskówki w moim temacie
Proszę o przestrzeganie regulaminu i nie robienie :offtopic:
BUBETTO

Post autor: BUBETTO »

sarcofag pisze:Jak masz zamiar nazywac rzeczy po imieniu to zmien sobie nicka.
Niby na jakiego?
Poza tym - jakbyś nie wiedział, to userzy nie mają możliwości zmiany swojego nicka

Post autor: Last Axeman »

Niemcy już skrobią przy nowym materiale. Mam nadzieję, że będzie lepiej niż na "New Religion"...
Ivanhoe

Post autor: Ivanhoe »

Tego to raczej nie będzie ciężko osiągnąć...
Awatar użytkownika
Last Axeman

Zawsze może być gorzej...to chyba jeszcze łatwiej osiągnąć
Ivanhoe

Post autor: Ivanhoe »

Najlepsze jest to, że akurat ja ostatniej płyty nie gnoję tak jak niektórzy. Poziom wprawdzie znacznie słabszy niż na SS, ale takie numery jak tytułowy, Curse Of Sharon, Face The Emptiness (no, może by te klawisze wyciszyć), Fighting The Darkness (do połowy...) dają radę. Heh, w sumie wymieniłem teraz prawie wszystkie słuchalne kawałki.
Awatar użytkownika
Last Axeman

Ja też je nie gnoję i nigdy nie gnoiłem. W gruncie rzeczy jest całkiem niezła, z kilkoma nawet bardzo dobrymi kawałkami. Prałem się nią długo, gdy się pojawiła...ale od ponad roku nie zapuściłem jej ani razu.
Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

Ja też nie gnoję, pewnie dlatego że mi się ta płyta bardzo podoba

Wróć do „Zespoły”