6 zł to nie majątekKupilem syfa ale z strasznym bolem
Nr 47
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
-
Tomek/Nevermore
Tomek/Nevermore pisze:Cytat:Kupilem syfa ale z strasznym bolem6 zł to nie majątek
nie majatek, ale nie w tym rzecz. . . chodzi o prosta rzecz czemu mam placic, za cos co nie zawiera zbyt wiele tego co by mnie interesowalo?, Stad ten bolKupilem syfa ale z strasznym bolem
zaplacilem, bo czytalem kazdy numer (wiele od dechy do dechy parokrotnie) . . . a nie dlatego, ze liczylem, ze odnajde tam cos mnie interesujacego ...
kiedys MH wydawal mi sie nedzny i przez wiele miechow nie odnajdywalem tam nic ciekawego - a dzis tak mam z mysticiem
-
Tomek/Nevermore
nie majatek, ale nie w tym rzecz. . . chodzi o prosta rzecz czemu mam placic, za cos co nie zawiera zbyt wiele tego co by mnie interesowalo?,
cóż periodyki wytwórniane rządzą się swoimi prawamikiedys MH wydawal mi sie nedzny i przez wiele miechow nie odnajdywalem tam nic ciekawego - a dzis tak mam z mysticiem
polecam Teraz Rocka
Tomek/Nevermore pisze:Cytat:nie majatek, ale nie w tym rzecz. . . chodzi o prosta rzecz czemu mam placic, za cos co nie zawiera zbyt wiele tego co by mnie interesowalo?,przecież zakupić nie musiszCytat:kiedys MH wydawal mi sie nedzny i przez wiele miechow nie odnajdywalem tam nic ciekawego - a dzis tak mam z mysticiemcóż periodyki wytwórniane rządzą się swoimi prawamipolecam Teraz Rocka
nie majatek, ale nie w tym rzecz. . . chodzi o prosta rzecz czemu mam placic, za cos co nie zawiera zbyt wiele tego co by mnie interesowalo?,
toz Ci pisze ze nie musze, ale z przyzyczajenie nabylem a tu qupakiedys MH wydawal mi sie nedzny i przez wiele miechow nie odnajdywalem tam nic ciekawego - a dzis tak mam z mysticiem
a tylko rock . . . no coz. wolalem nieboszczyka pure metal
Psychosocial pisze:Cytat:Wywiad z Mauserem. LOL.Cała ta gazeta to lol... Bravo Metal, z numeru na numer coraz bardziej robi się to gazetką reklamową a mniej godnym uwagi periodykiem. A drzewiej inaczej bywało.
dlatego nie kupiłem. Przy okazji, jaką datę podali za termin wydania następnego numeru?Wywiad z Mauserem. LOL.
- Oenologist