Nr 47

Lubiany i znienawidzony. Prawdy ciężko dociec, ale nikt nie zaprzeczy, że jest powszechnie znany.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Tomek/Nevermore

Post autor: Tomek/Nevermore »

Kupilem syfa ale z strasznym bolem
6 zł to nie majątek
Gość

Post autor: Gość »

Wardzała doświadczenia z premierą ukazywania się swojego periodyku wykorzystał w premierach swoich wydawnictw, dobre xD
czarny

Post autor: czarny »

Tomek/Nevermore pisze:Cytat:Kupilem syfa ale z strasznym bolem6 zł to nie majątek
Kupilem syfa ale z strasznym bolem
nie majatek, ale nie w tym rzecz. . . chodzi o prosta rzecz czemu mam placic, za cos co nie zawiera zbyt wiele tego co by mnie interesowalo?, Stad ten bol
zaplacilem, bo czytalem kazdy numer (wiele od dechy do dechy parokrotnie) . . . a nie dlatego, ze liczylem, ze odnajde tam cos mnie interesujacego ...
kiedys MH wydawal mi sie nedzny i przez wiele miechow nie odnajdywalem tam nic ciekawego - a dzis tak mam z mysticiem
Tomek/Nevermore

Post autor: Tomek/Nevermore »

nie majatek, ale nie w tym rzecz. . . chodzi o prosta rzecz czemu mam placic, za cos co nie zawiera zbyt wiele tego co by mnie interesowalo?,
kiedys MH wydawal mi sie nedzny i przez wiele miechow nie odnajdywalem tam nic ciekawego - a dzis tak mam z mysticiem
cóż periodyki wytwórniane rządzą się swoimi prawami
polecam Teraz Rocka
czarny

Post autor: czarny »

Tomek/Nevermore pisze:Cytat:nie majatek, ale nie w tym rzecz. . . chodzi o prosta rzecz czemu mam placic, za cos co nie zawiera zbyt wiele tego co by mnie interesowalo?,przecież zakupić nie musiszCytat:kiedys MH wydawal mi sie nedzny i przez wiele miechow nie odnajdywalem tam nic ciekawego - a dzis tak mam z mysticiemcóż periodyki wytwórniane rządzą się swoimi prawamipolecam Teraz Rocka
nie majatek, ale nie w tym rzecz. . . chodzi o prosta rzecz czemu mam placic, za cos co nie zawiera zbyt wiele tego co by mnie interesowalo?,
toz Ci pisze ze nie musze, ale z przyzyczajenie nabylem a tu qupa
a tylko rock . . . no coz. wolalem nieboszczyka pure metal
Awatar użytkownika
Kirk

Post autor: Kirk »

Wywiad z Mauserem. LOL.
Pantoflarz, czy naprawdę wierzy w to, że UnSun to twór, na którym warto się skupić?
Gość

Wywiad z Mauserem. LOL.
Cała ta gazeta to lol... Bravo Metal, z numeru na numer coraz bardziej robi się to gazetką reklamową a mniej godnym uwagi periodykiem. A drzewiej inaczej bywało.
Cień

Post autor: Cień »

Psychosocial pisze:Cytat:Wywiad z Mauserem. LOL.Cała ta gazeta to lol... Bravo Metal, z numeru na numer coraz bardziej robi się to gazetką reklamową a mniej godnym uwagi periodykiem. A drzewiej inaczej bywało.
Wywiad z Mauserem. LOL.
dlatego nie kupiłem. Przy okazji, jaką datę podali za termin wydania następnego numeru?
Gość

6 grudnia, ma być w bliżej nieokreslony dzień stycznia xD
Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

Szkoda by mi było 6 zł na takie gówno (podobnie na jego bardziej "klasyczny" odpowiednik
). Za 6 zł mogę sobie CD kupić.