Kreator - Hordes of Chaos
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Kreator - Hordes of Chaos
Że tak prezentuje się okładka to wiemy od jakiegoś czasu, ale powstaje pytanie jak to brzmi? No właśnie. Mamy takie czasy, że w sumie już teraz możemy sie o tym przekonać, bo przecież
Polak - Ruski dwa bratanki i do plików i do szklanki
. Ja wysłuchałem i jestem zadowolony. Oczywiście malkontenci, dla których Kreator zaczął się i skończył na 'Extreme Agression' będą niezadowoleni, ale Ci którzy polubili 'Violent Revolution', czy 'Enemy of God' powinni być jak najbardziej kontent.
Polak - Ruski dwa bratanki i do plików i do szklanki
. Ja wysłuchałem i jestem zadowolony. Oczywiście malkontenci, dla których Kreator zaczął się i skończył na 'Extreme Agression' będą niezadowoleni, ale Ci którzy polubili 'Violent Revolution', czy 'Enemy of God' powinni być jak najbardziej kontent.
-
Tomek/Nevermore
- pan_Heathen
No może akurat w tych kawałkach trochę zbyt lukrowo jest, ale raz, że trwa to krótko, a dwa, że za chwilę atakują takimi riffami, które wszystko rekompensują. Jeszcze za mało mam to osłuchane.benek pisze:nie uważasz że melodyjki są trochę za słodkie ? jak na kreatora rzecz jasna. weź dajmy na to końcówkę warcurce albo wstęp do prince demon itd...