Kreator - Hordes of Chaos

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Kirk

Kreator - Hordes of Chaos

Post autor: Kirk »

Że tak prezentuje się okładka to wiemy od jakiegoś czasu, ale powstaje pytanie jak to brzmi? No właśnie. Mamy takie czasy, że w sumie już teraz możemy sie o tym przekonać, bo przecież
Polak - Ruski dwa bratanki i do plików i do szklanki
. Ja wysłuchałem i jestem zadowolony. Oczywiście malkontenci, dla których Kreator zaczął się i skończył na 'Extreme Agression' będą niezadowoleni, ale Ci którzy polubili 'Violent Revolution', czy 'Enemy of God' powinni być jak najbardziej kontent.
Tomek/Nevermore

Post autor: Tomek/Nevermore »

ale Ci którzy polubili 'Violent Revolution', czy 'Enemy of God' powinni być jak najbardziej kontent
hmmm, czyli Mille znowu nakłamał?
Atreju

Post autor: Atreju »

To nawet nie mam co się brać za to...
Awatar użytkownika
Kirk

LOL.
Ale mi wszyscy wierzą.
Spróbujcie, bo mogę się przecież mylić.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

A co, na serio mysleliscie, ze usłyszymy drugie Extreme Aggression?
bądzmy poważni. Jestem w połowie płyty i każdy z tych kawałków jak dotąd mógłby z powodzeniem byc na Enemy Of God i nie wyróżniałby się.
Edit: choć może trochę szybciej jest... bardzo fajnie się słucha
Awatar użytkownika
benek

Post autor: benek »

Kirk pisze:Spróbujcie, bo mogę się przecież mylić.
nie mylisz się, no chyba że mylimy się obaj
nie uważasz że melodyjki są trochę za słodkie ? jak na kreatora rzecz jasna. weź dajmy na to końcówkę warcurce albo wstęp do prince demon itd...
S.IX

Post autor: S.IX »

za moment biore sie za ten albumik.. zobaczymy co chlopaki wymajtrowali.. ostatni albumik przypadl mi do gustu wiec pewnie i tym razem nie bede mial powodow do narzekania..
Awatar użytkownika
Kirk

benek pisze:nie uważasz że melodyjki są trochę za słodkie ? jak na kreatora rzecz jasna. weź dajmy na to końcówkę warcurce albo wstęp do prince demon itd...
No może akurat w tych kawałkach trochę zbyt lukrowo jest, ale raz, że trwa to krótko, a dwa, że za chwilę atakują takimi riffami, które wszystko rekompensują. Jeszcze za mało mam to osłuchane.
S.IX

Post autor: S.IX »

pierwszy song sprawia, ze micha mi sie cieszy... zaraz roz...le jakis mebelek...
Awatar użytkownika
Kirk

Ciekawe czy wstęp do 'Amk Run' jest dziełem wokalnym samego Milusia?

Wróć do „Płyty”