Klasyczne zespoły...

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

sarcofag pisze:Wiwern napisał:Cytat:No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.METAL, to przede wszystkim HEAVY.metal ma byc ciezki jak dla mnie czyli od thrashu w gore a nie miekkie gowno z wasem
Wiwern pisze:Cytat:No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.METAL, to przede wszystkim HEAVY.
No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.
Skoro heavy to miękkie gówno z wąsem to czym jest pop?
Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

Oenologist pisze:Żyjemy w czasach przemieszczających się biegunów. Heavy oznacza lekki, Progressive oznacza wtórny.
Black oznacza mordy pomalowane na biało a power nie ma mocy. Coś w tym jest. O zgrozo 2012 coraz bliżej!
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

K0stek pisze:Wiwern napisał:Cytat:No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.METAL, to przede wszystkim HEAVY.To coś mało metalowy ten metal ostatnimi czasy
Wiwern pisze:Cytat:No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.METAL, to przede wszystkim HEAVY.
No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.
No nie? przeciez kazdy wie, ze najpierw był leśny black metal, a potem, tymi ostatnimi czasy, takie pedalskie untrue odnogi jak hejwi i power
Awatar użytkownika
Oenologist

Post autor: Oenologist »

pan_Heathen pisze:K0stek napisał:Wiwern napisał:Cytat:No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.METAL, to przede wszystkim HEAVY.To coś mało metalowy ten metal ostatnimi czasyNo nie? przeciez kazdy wie, ze najpierw był leśny black metal, a potem, tymi ostatnimi czasy, takie pedalskie untrue odnogi jak hejwi i power
K0stek pisze:Wiwern napisał:Cytat:No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.METAL, to przede wszystkim HEAVY.To coś mało metalowy ten metal ostatnimi czasy
Skąd ty bierzesz tę wiedzę tajemną, to ja nie wiem.
Poczytaj wiarygodne źródło, a będziesz wiedział jak było naprawdę:
http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_music
pan_Heathen

Oenologist pisze:pan_Heathen napisał:K0stek napisał:Wiwern napisał:Cytat:No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.METAL, to przede wszystkim HEAVY.To coś mało metalowy ten metal ostatnimi czasyNo nie? przeciez kazdy wie, ze najpierw był leśny black metal, a potem, tymi ostatnimi czasy, takie pedalskie untrue odnogi jak hejwi i powerSkąd ty bierzesz tę wiedzę tajemną, to ja nie wiem.Poczytaj wiarygodne źródło, a będziesz wiedział jak było naprawdę:http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_music
pan_Heathen pisze:K0stek napisał:Wiwern napisał:Cytat:No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.METAL, to przede wszystkim HEAVY.To coś mało metalowy ten metal ostatnimi czasyNo nie? przeciez kazdy wie, ze najpierw był leśny black metal, a potem, tymi ostatnimi czasy, takie pedalskie untrue odnogi jak hejwi i power
Na poparcie tezy, ze heavy metal jest mało metalowy, to ja bym raczej jakieś hasło z nonsensopedii proponował
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Heavy_metal
100% jest tu coś o leśnym BM jako o jedynym i prawowitym keeperze metalowych Wartości.
Awatar użytkownika
Oenologist

pan_Heathen pisze:Oenologist napisał:pan_Heathen napisał:K0stek napisał:Wiwern napisał:Cytat:No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.METAL, to przede wszystkim HEAVY.To coś mało metalowy ten metal ostatnimi czasyNo nie? przeciez kazdy wie, ze najpierw był leśny black metal, a potem, tymi ostatnimi czasy, takie pedalskie untrue odnogi jak hejwi i powerSkąd ty bierzesz tę wiedzę tajemną, to ja nie wiem.Poczytaj wiarygodne źródło, a będziesz wiedział jak było naprawdę:http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_musicNa poparcie tezy, ze heavy metal jest mało metalowy, to ja bym raczej jakieś hasło z nonsensopedii proponował
Oenologist pisze:pan_Heathen napisał:K0stek napisał:Wiwern napisał:Cytat:No metalu tu na sczescie nie wymienilem heheh no chyba ze hejwi a hejwi to cos czego kurwa nienawidze jak boczku.METAL, to przede wszystkim HEAVY.To coś mało metalowy ten metal ostatnimi czasyNo nie? przeciez kazdy wie, ze najpierw był leśny black metal, a potem, tymi ostatnimi czasy, takie pedalskie untrue odnogi jak hejwi i powerSkąd ty bierzesz tę wiedzę tajemną, to ja nie wiem.Poczytaj wiarygodne źródło, a będziesz wiedział jak było naprawdę:http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_music
Ale ja ci chcę tylko pokazać, że najpierw był heavy metal, a potem black. Bo widzę, że źle postrzegasz ewolucję gatunku
pan_Heathen

Znam wystarczająco dobrze ewolucję gatunku, wskazalem tylko oczywisty absurd w jednej z wypowiedzi.
Awatar użytkownika
Oenologist

pan_Heathen pisze:Znam wystarczająco dobrze ewolucję gatunku, wskazalem tylko oczywisty absurd w jednej z wypowiedzi.
Myślę, że coś knujesz.
pan_Heathen

panie, ja tu tylko sofciarstwa bronię, hobby jak każde inne : )
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Broń zatem!!! Zasługi na tym polu nie będą Ci zapomniane