c.o.c. pisze:Nihilist napisał:c.o.c. napisał:Nihilist napisał:c.o.c. napisał:Nihilist napisał:demilich moze bylby fajny gdyby nie kompletnie zjebany wokaljak pisałem wokal odrzuca każdą lalęco i tak nie zmienia faktu, ze jest ZJEBANY.dobry wokalista death metalowy to np. LG Petrov, David Vincent, Jan-Chris De Koeijernapisałem KAŻDĄ lalęnawet twoja stara?raczej twojego starego i tego drugiego, ktory cie adoptowal.Nihilist napisał:c.o.c. napisał:Nihilist napisał:c.o.c. napisał:"The Erosion Of Sanity" to jedna z bardziej technicznych płyt tamtego okresu tj. 1993. Demilich nagrał płytę zdecydowanie lepszą.nie wydaje mi sieco ci sie nie wydaje? przeciaż nawet nie masz tych 2 płyt.ROTFL! zrob nam przyjemnosc i zabij sie.zaraz po tobie. nie masz tych plyt.
Nihilist pisze:c.o.c. napisał:Nihilist napisał:c.o.c. napisał:Nihilist napisał:demilich moze bylby fajny gdyby nie kompletnie zjebany wokaljak pisałem wokal odrzuca każdą lalęco i tak nie zmienia faktu, ze jest ZJEBANY.dobry wokalista death metalowy to np. LG Petrov, David Vincent, Jan-Chris De Koeijernapisałem KAŻDĄ lalęnawet twoja stara?
c.o.c. pisze:Nihilist napisał:c.o.c. napisał:Nihilist napisał:demilich moze bylby fajny gdyby nie kompletnie zjebany wokaljak pisałem wokal odrzuca każdą lalęco i tak nie zmienia faktu, ze jest ZJEBANY.dobry wokalista death metalowy to np. LG Petrov, David Vincent, Jan-Chris De Koeijernapisałem KAŻDĄ lalę
Nihilist pisze:c.o.c. napisał:Nihilist napisał:demilich moze bylby fajny gdyby nie kompletnie zjebany wokaljak pisałem wokal odrzuca każdą lalęco i tak nie zmienia faktu, ze jest ZJEBANY.dobry wokalista death metalowy to np. LG Petrov, David Vincent, Jan-Chris De Koeijer
c.o.c. pisze:Nihilist napisał:demilich moze bylby fajny gdyby nie kompletnie zjebany wokaljak pisałem wokal odrzuca każdą lalę
Nihilist pisze:demilich moze bylby fajny gdyby nie kompletnie zjebany wokal
Nihilist pisze:c.o.c. napisał:Nihilist napisał:c.o.c. napisał:"The Erosion Of Sanity" to jedna z bardziej technicznych płyt tamtego okresu tj. 1993. Demilich nagrał płytę zdecydowanie lepszą.nie wydaje mi sieco ci sie nie wydaje? przeciaż nawet nie masz tych 2 płyt.ROTFL! zrob nam przyjemnosc i zabij sie.
c.o.c. pisze:Nihilist napisał:c.o.c. napisał:"The Erosion Of Sanity" to jedna z bardziej technicznych płyt tamtego okresu tj. 1993. Demilich nagrał płytę zdecydowanie lepszą.nie wydaje mi sieco ci sie nie wydaje? przeciaż nawet nie masz tych 2 płyt.
Nihilist pisze:c.o.c. napisał:"The Erosion Of Sanity" to jedna z bardziej technicznych płyt tamtego okresu tj. 1993. Demilich nagrał płytę zdecydowanie lepszą.nie wydaje mi sie
[link widoczny dla zalogowanych]c.o.c. pisze:"The Erosion Of Sanity" to jedna z bardziej technicznych płyt tamtego okresu tj. 1993. Demilich nagrał płytę zdecydowanie lepszą.