A mnie ten refren wkurwia.Last Axeman pisze:Nie no...kawał porządnego heavy bez dwóch zdań. Faworyci? "Speed on", "Curse You Salem", "Shadow We Keep" i "Whiskey Psycho Hellions" (chóralny refren rules!). Ogólnie od pierwszej do ostatniej minuty słucha się bardzo przyjemnie
Wolf - Ravenous (2009)
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Bartek (BD)
- Bartek (BD)
Freva pisze:Strati napisał:Mnie trochę wkurwia refren "Mr. Twisted". Ale mocarne zwrotki rekompensują ten defektNa tej plycie to ogolnie chyba zwrotki rzadza
I solówki. Pod tym względem jest chyba lepiej niż na 'Black Flame'.Strati pisze:Mnie trochę wkurwia refren "Mr. Twisted". Ale mocarne zwrotki rekompensują ten defekt
Bartek (BD) pisze:Freva napisał:Strati napisał:Mnie trochę wkurwia refren "Mr. Twisted". Ale mocarne zwrotki rekompensują ten defektNa tej plycie to ogolnie chyba zwrotki rzadzaI solówki. Pod tym względem jest chyba lepiej niż na 'Black Flame'.
Freva pisze:Strati napisał:Mnie trochę wkurwia refren "Mr. Twisted". Ale mocarne zwrotki rekompensują ten defektNa tej plycie to ogolnie chyba zwrotki rzadza
nio, to tez sie zgadza.Strati pisze:Mnie trochę wkurwia refren "Mr. Twisted". Ale mocarne zwrotki rekompensują ten defekt