Thrash 'till death

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

sarcofag pisze:w Dead Head nowy wokal , troche dziwnie tak jakos, poza tym plyte wydal szwajcarski Gurd (ex-Poltergeist) z takim groove-traszykiem
Fajnie ten Gurd brzmi
, troche jak Accuser na Repent : D
hollowman

Post autor: hollowman »

pan_Heathen pisze:sarcofag napisał:Atreju napisał:sarcofag napisał:Ach znowy ty i twoje piekielnie mocno tnace ostrze sardonicznej ironiiale ja powaznie pytalem, cos fajnego bym posluchal.Bierz się za Entropy "Ashen Existence" i Calhoun Conquer, jeśli lubisz techniczne łamańce.A w ogóle to Venom i Celtic Frost - najlepsze thrashowe załogi.starocie to mi niepotrzebne, znam na pamiec, mi chodzi o gowniarzerie ale nie chujowata jak evile, bonded by blood czy inne dziadostwa pokroju meltdown a cos ciekawego w miareSam wspominales kiedys o Pitch Black z Portugalii, nowy kawałek był fajny, wyszła już płyta?
sarcofag pisze:Atreju napisał:sarcofag napisał:Ach znowy ty i twoje piekielnie mocno tnace ostrze sardonicznej ironiiale ja powaznie pytalem, cos fajnego bym posluchal.Bierz się za Entropy "Ashen Existence" i Calhoun Conquer, jeśli lubisz techniczne łamańce.A w ogóle to Venom i Celtic Frost - najlepsze thrashowe załogi.starocie to mi niepotrzebne, znam na pamiec, mi chodzi o gowniarzerie ale nie chujowata jak evile, bonded by blood czy inne dziadostwa pokroju meltdown a cos ciekawego w miare
Atreju pisze:sarcofag napisał:Ach znowy ty i twoje piekielnie mocno tnace ostrze sardonicznej ironiiale ja powaznie pytalem, cos fajnego bym posluchal.Bierz się za Entropy "Ashen Existence" i Calhoun Conquer, jeśli lubisz techniczne łamańce.A w ogóle to Venom i Celtic Frost - najlepsze thrashowe załogi.
sarcofag pisze:Ach znowy ty i twoje piekielnie mocno tnace ostrze sardonicznej ironiiale ja powaznie pytalem, cos fajnego bym posluchal.
dopiero to zauważyłem...czy nie jest to zbyt duży skrót myślowy ? albo nadużycie semantyczne ?
Stormshield

Post autor: Stormshield »

sarcofag pisze:w Dead Head nowy wokal , troche dziwnie tak jakos
Koleś świetnie się wpasował w muzykę. Zajebisty wokal ma.

Post autor: Kirk »

Jedne z ciekawszych thrashowych formacji młodego pokolenia: BONDED BY BLOOD i FUELED BY FIRE w ramach trasy European Massacre pojawią się na dwóch koncertach w Polsce. 20 maja będą w Zielonej Górze, w klubie Kotłownia, a dzień później zagrają w Bydgoszczy. Obu grupom towarzyszy na trasie formacja Suicidal Angels.Więcej szczegółów wkrótce.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Jedne z ciekawszych thrashowych formacji młodego pokolenia: BONDED BY BLOOD i FUELED BY FIRE
Nie czytam dalej
Atreju

Post autor: Atreju »

Akurat te dwie kapele jakoś nie mogą zyskać ciągle mojego uznania, a ja ciągle nie mogę pojąć, dlaczego ludzie tak się nimi jarają. Jest tyle duuużo lepszych kapel z tej nowej fali
Stormshield

Warbringer - Waking Into Nightmares
19.04.2009
1. Jackal 03:07
2. Living In a Whirlwind 03:19
3. Severed Reality 03:57
4. Scorched Earth 03:42
5. Abandoned By Time 04:19
6. Pray For Death 04:44
7. Nightmare Anatomy 04:00
8. Shadow From the Tomb 04:05
9. Senseless Life 04:55
10. Forgotten Dead 04:03
Nie rozumialem zachwytów nad debiutem, ale dwójkę przesłucham z ciekawości. Można już ją dorwać.

Post autor: Stranger »

Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Awatar użytkownika
sarcofag

Post autor: sarcofag »

sie drze

A to źle?