Newsy wszelakie

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Ivanhoe

Post autor: Ivanhoe »

Onet.pl zawsze niezawodni w niesieniu kaganka głupoty.
WHIMPS AND POSERS - LEAVE THE HALL!!!
mr.metal

Post autor: mr.metal »

Krzak

Post autor: Krzak »

Metalmind w swej łaskawości uraczył nas reedycjami starych polskich płyt. Na rynku ukazał się już kilka płyt Turbo i dwie płyty Wolf Spider. Pod koniec miesiąca ukaże się kolejny krążek Poznaniaków i Destroyers - "The Miseries of virtue".
Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

A ja już widziałem jakąś reedycję Destroyers w Media Markcie, tylko nie sprawdzałem czyją, bo z góry założyłem, że Metalmindu.
Awatar użytkownika
Sanctified

Post autor: Sanctified »

Ivanhoe pisze:"premiera na grudzień" w praktyce znaczy, że równie dobrze CD moze w 2010 wyjść.
Biorąc pod uwagę ich tempo pracy, dobrze będzie, jeśli płyta wyjdzie do czerwca 2010.

Post autor: Cień »

Sanctified pisze:Ivanhoe napisał:"premiera na grudzień" w praktyce znaczy, że równie dobrze CD moze w 2010 wyjść.Biorąc pod uwagę ich tempo pracy, dobrze będzie, jeśli płyta wyjdzie do czerwca 2010.
Ivanhoe pisze:"premiera na grudzień" w praktyce znaczy, że równie dobrze CD moze w 2010 wyjść.
biorą przykład ze staszych kolegów z Blind Guardian
Awatar użytkownika
Kirk

Post autor: Kirk »

Już w maju ukaże się nowy album Amorphis.
Krążek będzie nosić tytuł 'Skyforger', a na stronie myspace możecie znaleźć nowy numer zatytułowany 'Silver Bride'
http://www.myspace.com/amorphis
oblak

Post autor: oblak »

Odejście Toma The Storma Twardowskiego z Witchking to muzyczne rozczarowanie roku. Koniec Witchking.
Awatar użytkownika
sarcofag

Post autor: sarcofag »

oblak pisze:Odejście Toma The Storma Twardowskiego z Witchking to muzyczne rozczarowanie roku. Koniec Witchking.
jupiiii!!
:lala: :hehe: :brawo: :super:
Kamilbolt

Post autor: Kamilbolt »

Jeszcze nie koniec. To może być dopiero początek, jeśli znajdą kogoś dobrego