Thrash 'till death

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

skullfucker skullfucker

Post autor: skullfucker skullfucker »

Boże jak można nie znać MILITIA i ich przezajebistego the Sybling
ja pierdolę
Atreju

Post autor: Atreju »

Wiem, że ich płyty zalegały na łóżkach polowych kilogramami na każdej ulicy w każdej mieścinie, ale jakoś umknęły mojej uwadze
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

Podoba mi się ten nowy Pitch Black jednak, dawno tak dobrej płyty nowej fali thrashu nie słyszałem. Jest trochę przebojów, choćby pierwszy kawałek. Całość bardzo przyjemnie płynie.
Awatar użytkownika
Greebo

Post autor: Greebo »

A produkcją zajmie się Bill Metoyer (Slayer, Corrosion of Conformity, D.R.I, Sacred Reich)
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Wreszcie! Po bardzo dobrym "Deranged" katowicki The No-Mads atakuje 3 albumem długogrającym, który ukaże się 6 czerwca.
01. Reverend Terrorist
02. Unter der Bar
03. The Age of Demise
04. Children of the Reich
05. Point Blank Fire
06. Nanoman
07. Last Lift Down
08. A Moment of Sobriety
09. Vamos!
K0stek

Post autor: K0stek »

Last Axeman pisze:Wreszcie! Po bardzo dobrym "Deranged" katowicki The No-Mads atakuje 3 albumem długogrającym, który ukaże się 6 czerwca.01. Reverend Terrorist02. Unter der Bar03. The Age of Demise04. Children of the Reich05. Point Blank Fire06. Nanoman07. Last Lift Down08. A Moment of Sobriety09. Vamos!
Myślałem, że to już wyszło dawno.

Post autor: Greebo »

No-Mads No-Madsami. Jeśli chodzi o female-fronted thrash to jak zaznaczyłem powyżej DETENTE wraca!
Albo pogruchoczą wszytskie kości słuchaczom albo sobie samym spadając z poziomu jaki sami sobie narzucili i spotęgowali ponad 20-ma latami nieistnienia.
Wiem, że Dawn się nie da zastąpić, ale jeśli próbują z takim rozmachem czyli z osobą Ann Boleyn to efektów trzeba wyczekiwać.
Awatar użytkownika
Last Axeman

Myślałem, że to już wyszło dawno
Bo już od dawna się o tym mówiło. Nagrali ten materiał coś ok. 2 lata temu, ale chyba problem z wydawcą był.[/quote]
Awatar użytkownika
Last Axeman

Zachęcam do zapoznania się z muzyką młodej, krakowskiej ekipy o nazwie Human Price. Chłopaki prezentują bardzo fajny, raczej amerykański, ale nie oldskulowy thrash
http://www.myspace.com/humanprice
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Post autor: Kamilbolt »

Coś dla fanów thrashu w stylu starej Mety, Megadeth i Anthrax jak również nowego Artillery.
http://www.myspace.com/battalionofficial