SPIRITUAL DEMISE - Between The Lines [2009]
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
-
Taz_Thrash
Stranger pisze:Taz_Thrash napisał:A więc piekła nie ma? Z tego co wiem to zespoły thrashowe cechują się ciągłym headbangingiem ?:> A tu rzekomo taki spokój na scenie?Poza Twoim, który charakteryzuje się ciągłym ssaniem pały.
Też mi cośTaz_Thrash pisze:A więc piekła nie ma? Z tego co wiem to zespoły thrashowe cechują się ciągłym headbangingiem ?:> A tu rzekomo taki spokój na scenie?
Stać cię na więcej
Mirror Friend
wersja studyjna ma zajebistego kopa, ale trzeba mieć sprzęt do słuchania a nie jakieś gówniane głośniczki przy kompieevildead pisze:sama muzyka też fajnie się prezentowała - miała kopa, którego brakuje wersji studyjnej
Mirror Friend pisze:evildead napisał:sama muzyka też fajnie się prezentowała - miała kopa, którego brakuje wersji studyjnejwersja studyjna ma zajebistego kopa, ale trzeba mieć sprzęt do słuchania a nie jakieś gówniane głośniczki przy kompie
evildead pisze:sama muzyka też fajnie się prezentowała - miała kopa, którego brakuje wersji studyjnej
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.