chciałem nawiązać do tej gównianej płyty zwyczajnie nagranej na siłę...Last Axeman pisze:Ostatnio czyli 3 lata temuTrudno będzie im przebić lub chociaż dorównać znakomitej "Tożsamości", ale liczę na bardzo dobry album.
Turbo - Strażnik Światła (2009)
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
No chyba żartujesz. "Tożsamość" w pewnych aspektach jest nawet lepsze od "Kawalerii..." i z tego co pamiętam, a raczej dobrze pamiętam, niedługo po wydaniu w dyskusjach o płycie również nie szczędziłeś ochów i achów i nie wiem czy też przypadkiem nie nazywałeś tej płyty lepszą od "Kawalerii...". Ręki nie dam uciąć, ale coś takiego mi świta
Nowy wokal daje radę. Płytę kupię na pewno!
EDIT: Po chwili zastanowienia coś mi się wydaje, że pisałeś w tym momencie o "Mind Cannibals", czy tak?
Nowy wokal daje radę. Płytę kupię na pewno!
EDIT: Po chwili zastanowienia coś mi się wydaje, że pisałeś w tym momencie o "Mind Cannibals", czy tak?
qrwa pojebało mi się, odniosłem się do albumu Kata - Mind Cannibals : " gównianej płyty zwyczajnie nagranej na siłę..."Atreju pisze:No chyba żartujesz. "Tożsamość" w pewnych aspektach jest nawet lepsze od "Kawalerii..." i z tego co pamiętam, a raczej dobrze pamiętam, niedługo po wydaniu w dyskusjach o płycie również nie szczędziłeś ochów i achów i nie wiem czy też przypadkiem nie nazywałeś tej płyty lepszą od "Kawalerii...". Ręki nie dam uciąć, ale coś takiego mi świtaNowy wokal daje radę. Płytę kupię na pewno!EDIT: Po chwili zastanowienia coś mi się wydaje, że pisałeś w tym momencie o "Mind Cannibals", czy tak?
a co do tego to oczywiście prawda - Tożsamość uważam za lepszą płytę od kawalerii, wokale są o niebo lepsze na Tożsamości, Grzesiek im starszy tym lepszy, wielka szkoda że nie zaśpiewał na Strażniku Światła...byłoby świetnie...
- Last Axeman
wokalnie na 100 lepszyLast Axeman pisze:Aż tak daleko bym się nie posunął z tym "lepszy od "Kawalerii", ale na pewno zajebisty. W ogóle to ciekawe jest, że zespół uznawany za klasykę polskiego heavy, płytę stricto heavy metalową (w zasadzie bez dodatków innych podgatunków) nagrał dopiero w 2004 roku
- Last Axeman