Turbo - Strażnik Światła (2009)
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Last Axeman
- Last Axeman
obwachalem kilka razy pierwsze utwory i trzeba przyznac, ze jestem mile zaskoczony.. Turbo dawno nie nagralo czegos ciekawego, a ten album zapowiada sie interesujaco.. wokal prezentuje sie bardzo dobrze i nawet musze przyznac, ze rozlaka z panem Kupczykiem wyszla chlopakom na dobre.. Zespol zlapal swiezego oddechu i to slychac.. mimo nowoczesnych naleciaosci, calosc brzmi tradycyjnie.. na razie jestem na tak, ale jak mowie nie slyszalem jeszcze calosci, wiec z ostatecznym osadem sie ws3mam...
- Last Axeman
- Last Axeman
Zawsze mnie zastanawia jak można wydawać opinie na temat albumu, który przesłuchało się np. raz i to jeszcze przekrojowo. Nie za mało? MOże warto sięgnąć i trochę bardziej przyłożyć się do słuchania "Tożsamości"?
Szczytem wszystkiego jest już natomiast pisanie w stylu "ale gówniane, pozbawione mocy i wtórne granie. Wytrzymałem dwa kawałki i zrobiłem delete"
Szczytem wszystkiego jest już natomiast pisanie w stylu "ale gówniane, pozbawione mocy i wtórne granie. Wytrzymałem dwa kawałki i zrobiłem delete"
- Weresso The Infallible
Zależy, jak ktoś np. wyczyta o jakimś albumie "ciężki power metal" i pomyśli, aha, coś jak Jag Panzer czy Tad Morose, włączy a tu Rhapsody-wannabe z gotyckimi naleciałościami z niby ciężkim brzmieniem to może wtedy tak napisać.Last Axeman pisze:Szczytem wszystkiego jest już natomiast pisanie w stylu "ale gówniane, pozbawione mocy i wtórne granie. Wytrzymałem dwa kawałki i zrobiłem delete"
Albo jak ulubiony zespół przeskoczy z thrashu na metalcore
And this world had seen no dawn
When the power of Gods was still young