Greebo666 pisze:progmetal napisał:Greebo666 napisał:Swoją drogą prog mnie sprowokował do powrotu do Savage Grace. Szczególnie, że reaktywowali się w tym roku. Czemu ich dałeś na samym szyczycie?Lubię ich .No ja też ich bardzo lubię ale w jednej dyszce z Awaken The Guardian, Hall Of The Mountain King, Transcendence czy Thundersteel bym ich nie postawił. Nie ten poziom proponowania czegoś, co cięzko znaleźć gdzie indziejZwłaszcza przy okazji Awaken i Transcendence. Chociaż jakby liczyć tą niespożytą energię jaką tam dysponuje Savage Grace to może.....
progmetal pisze:Greebo666 napisał:Swoją drogą prog mnie sprowokował do powrotu do Savage Grace. Szczególnie, że reaktywowali się w tym roku. Czemu ich dałeś na samym szyczycie?Lubię ich .
To nie jest mój top czy coś w tym stylu, proszę się nie sugerować która płyta jest na którym miejscu. Awaken pewnie byłby jako nr 1.Greebo666 pisze:Swoją drogą prog mnie sprowokował do powrotu do Savage Grace. Szczególnie, że reaktywowali się w tym roku. Czemu ich dałeś na samym szyczycie?