Vicious Rumors
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Last Axeman
a ja właśnie najbardziej lubię Cyberchrist i tą też płytę mam w oryginale...progmetal pisze:Posiadam 5 płyt. Najlepiej lubię Soldiers Of The night. Welcome To The Ball równie znakomita. Mieli jednak płyty, które do mnie nie trafiały jak Sadistic Symphony czy Cyberchrist.Ostatnia płyta bardzo udana jednak nie jest to już ta magia , kiedy w zespole śpiewał Carl Albert.
- Last Axeman
- Last Axeman
Tak mi się przypomniało przed chwilą:
http://www.youtube.com/watch?v=opHUs_X3 ... re=related
Wypasiony wałek
http://www.youtube.com/watch?v=opHUs_X3 ... re=related
Wypasiony wałek
hollowman pisze:progmetal napisał:Posiadam 5 płyt. Najlepiej lubię Soldiers Of The night. Welcome To The Ball równie znakomita. Mieli jednak płyty, które do mnie nie trafiały jak Sadistic Symphony czy Cyberchrist.Ostatnia płyta bardzo udana jednak nie jest to już ta magia , kiedy w zespole śpiewał Carl Albert.a ja właśnie najbardziej lubię Cyberchrist i tą też płytę mam w oryginale...
progmetal pisze:Posiadam 5 płyt. Najlepiej lubię Soldiers Of The night. Welcome To The Ball równie znakomita. Mieli jednak płyty, które do mnie nie trafiały jak Sadistic Symphony czy Cyberchrist.Ostatnia płyta bardzo udana jednak nie jest to już ta magia , kiedy w zespole śpiewał Carl Albert.
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
Last Axeman pisze:Ktoś wypowie się na temat muzyki Vicious Rumors czy męczyłem się w pierwszym poście na próżno?
jeden z najlepszych moim zdaniem wokalistów na heavy/ powerowej scenie...- Carl Albert
moj tez."Digital Dictator" (mój prywatny nr 1),
generalnie plyty z albertem sa lepsze niz pozostale. debiut to taki typowy w sumie amerykanski power. something burning, czyli pierwsza nagrana po jego smierci z thorpem na wokalu jest pewnym spadkiem formy, ktory kontynuowali na cyberchrist. ale Sadistic Symphony i warball sa fajne.
- Last Axeman
Last Axeman pisze:Mnie "Cyberchrist" akurat bardziej przypadł do gustu niż skądinąd niezły "Sadistic Symphony". Stawiam go mnie więcej na równi z "Warball" czyli bardzo dobra robota.
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
- Last Axeman