Savatage
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
no, w sumie dobra, chociaż moja własna dwupłytowa (m/w 2x80min) składanka najlepszych utworów Savatage wygląda nieco inaczej. Bardzo cieszy mnie, że znalazł się "Legions" - kocham tego tracka.Dobra lista
Tak już pomijając nawet niepisane rankingi popularności, to dodam za to, że dla mnie osobiście brakuje często przecież granych na koncertach swego czasu "Hounds" i "Damien". No, ale z drugiej strony te braki uzupełnia DVD, które dla większości jest głównym daniem wydawnictwa.
się zgadzam, ale zaraz po nim na płycie następuje IMO jeszcze lepszy nawet "The Unholy". Nie pamiętam, żeby był jakoś szczególnie przez zespół jak i ogół fanów wyszczególniany kiedykolwiek, ale IMO to jest piękna sprawa, jak po wolniejszym , niepokojącym "Hounds" się wyłania, a właściwie wybucha szybkim, poplątanym, ale od razu chwytającym riffem, a potem jest galopadowa zwrotka i Jon śpiewa z tą pasją w głosie, jak by opowiadał jakąś dramatyczną ucieczkę.Ścisła czołówka najlepszych kawałków Savy w ogóle.
Muzyka oscyluje na pograniczu metalu i hard rocka. Szczerze mówiąc nie jest to nic zwalającego z nóg i wychodzącego poza rejony sympatycznego pobrzdąkiwania. Tym niemniej słucha się całkiem przyjemnie, tak jak w zasadzie wszystkiego co ma związek z głosem Zaka
Połowa tej kapeli jest mi zupełnie obca, zaś drugą stanowią Zak Stevens i Jeff Plate.
Muzyka oscyluje na pograniczu metalu i hard rocka. Szczerze mówiąc nie jest to nic zwalającego z nóg i wychodzącego poza rejony sympatycznego pobrzdąkiwania. Tym niemniej słucha się całkiem przyjemnie, tak jak w zasadzie wszystkiego co ma związek z głosem Zaka
- pan_Heathen