Inmoria - A Farewell to Nothing - The Diary Part 1 (2011)
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Last Axeman
- Sanctified
- Last Axeman
Sanctified pisze:Olej napisał:o kurwa, alez As I Die jest zajebiste !wlasnie leci sobie plytka pierwszy raz i na razie ten kawalek najbardziej mna sponiewieralW tej kwestii raczej nic się już nie zmieni.
na to wygladaOlej pisze:o kurwa, alez As I Die jest zajebiste !wlasnie leci sobie plytka pierwszy raz i na razie ten kawalek najbardziej mna sponiewieral
chociaz takie alone rowniez bardzo zacne, a i reszta trzyma rowny, niewiele nizszy poziom
Olej pisze:Sanctified napisał:Olej napisał:o kurwa, alez As I Die jest zajebiste !wlasnie leci sobie plytka pierwszy raz i na razie ten kawalek najbardziej mna sponiewieralW tej kwestii raczej nic się już nie zmieni.na to wygladachociaz takie alone rowniez bardzo zacne, a i reszta trzyma rowny, niewiele nizszy poziom
Sanctified pisze:Olej napisał:o kurwa, alez As I Die jest zajebiste !wlasnie leci sobie plytka pierwszy raz i na razie ten kawalek najbardziej mna sponiewieralW tej kwestii raczej nic się już nie zmieni.
Na dłuższą metę, mimo wszystko, za dużo klawiszy. Do takiego "Grand Materia" nie ma startu.Olej pisze:o kurwa, alez As I Die jest zajebiste !wlasnie leci sobie plytka pierwszy raz i na razie ten kawalek najbardziej mna sponiewieral
moonfire pisze:Last Axeman napisał:moonfire napisał:Mnie to nie weszło w ogóle. Za dużo klawiszy i nadęcia.PitoliszImmoriabardziej.
Last Axeman pisze:moonfire napisał:Mnie to nie weszło w ogóle. Za dużo klawiszy i nadęcia.Pitolisz
Możliwe. Tego zespołu akurat nie znammoonfire pisze:Mnie to nie weszło w ogóle. Za dużo klawiszy i nadęcia.