Varterin
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
-
Jan Łomignat
-
Jan Łomignat
<r><QUOTE author="matys"><s>
<QUOTE author="Jan Łomignat"><s>
Fajnie śpiewasz</r>
</e></QUOTE>matys pisze:</s>Jan Łomignat napisał:Matys a ty kim jesteś w zespole?na Twą prośbę pozwolę sobie przytoczyć skład:Dariusz Sala (Darks) - basŁukasz Andrejas (Predlin) - perkusjaMateusz Zawłocki (Matys) gitary, wokal, klawisze<e>
</e></QUOTE>Jan Łomignat pisze:</s>Matys a ty kim jesteś w zespole?<e>
Fajnie śpiewasz</r>
<r><QUOTE author="Jan Łomignat"><s>
<QUOTE author="matys"><s>
Górki bardzo fajne, dolne rejestry trzeba by nieco podszlifować, ale generalnie jest dobrze</r>
</e></QUOTE>Jan Łomignat pisze:</s>matys napisał:Jan Łomignat napisał:Matys a ty kim jesteś w zespole?na Twą prośbę pozwolę sobie przytoczyć skład:Dariusz Sala (Darks) - basŁukasz Andrejas (Predlin) - perkusjaMateusz Zawłocki (Matys) gitary, wokal, klawiszeFajnie śpiewasz<e>
<QUOTE author="matys"><s>
</e></QUOTE>matys pisze:</s>Jan Łomignat napisał:Matys a ty kim jesteś w zespole?na Twą prośbę pozwolę sobie przytoczyć skład:Dariusz Sala (Darks) - basŁukasz Andrejas (Predlin) - perkusjaMateusz Zawłocki (Matys) gitary, wokal, klawisze<e>
</e></QUOTE>Jan Łomignat pisze:</s>Matys a ty kim jesteś w zespole?<e>
Górki bardzo fajne, dolne rejestry trzeba by nieco podszlifować, ale generalnie jest dobrze</r>
-
supermnich
- progmetall
<r><QUOTE author="supermnich"><s>
Zaraz moment ? Ty jesteś Misiek - kumpel Syberii ?<br/>
Z tamtych lat znam tylko kapelę mojego brata Harry'ego Ravenlord... Kawał wypasionego heavy, będę się musiał z nim kiedyś za to zabrać i nagrać...</r>
</e></QUOTE>supermnich pisze:</s>zespół z mojega miasta! fajnie że tu jeszcze ktoś tak gra! bo jeśli matyspamiętasz w latach 90tych mieliśmy porządne podziemie!pozdrawiam<e>
Zaraz moment ? Ty jesteś Misiek - kumpel Syberii ?<br/>
Z tamtych lat znam tylko kapelę mojego brata Harry'ego Ravenlord... Kawał wypasionego heavy, będę się musiał z nim kiedyś za to zabrać i nagrać...</r>
-
supermnich
<r><QUOTE author="matys"><s>
a no misiek!<br/>
zaraz zaraz... jesteś bratem Harry'ego, który z koleji jest bratem Gacka?<br/>
ale chyba nie jesteś ich bratem rodzonym?<br/>
koniecznie reaktywujcie Ravenlord!</r>
</e></QUOTE>matys pisze:</s>Zaraz moment ? Ty jesteś Misiek - kumpel Syberii ?Z tamtych lat znam tylko kapelę mojego brata Harry'ego Ravenlord... Kawał wypasionego heavy, będę się musiał z nim kiedyś za to zabrać i nagrać...<e>
a no misiek!<br/>
zaraz zaraz... jesteś bratem Harry'ego, który z koleji jest bratem Gacka?<br/>
ale chyba nie jesteś ich bratem rodzonym?<br/>
koniecznie reaktywujcie Ravenlord!</r>