Do ich koncertu można mieć obiektywnie różne zastrzeżenia ale możliwość zobaczenia i usłyszenia Kiskego śpiewającego Kids Of The Century i A Little Time sprowadza je do nieistotnego marginesuJan Łomignat pisze:Najwięksi nudziarze: Unisonic
Masters Of Rock 2010
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
firesoul pisze:Jan Łomignat napisał:Najwięksi nudziarze: UnisonicDo ich koncertu można mieć obiektywnie różne zastrzeżenia ale możliwość zobaczenia i usłyszenia Kiskego śpiewającego Kids Of The Century i A Little Time sprowadza je do nieistotnego marginesu
Jan Łomignat pisze:Najwięksi nudziarze: Unisonic
Tak właśnieJan Łomignat pisze:Jak dla mnie pięknie obronili honor kultu stali po tej żenadzie, jaką odwalił Manowar
Tzn koncert Manowar i tak bardzo mi się podobał, ale występ Grand Magus był lepszy. Silver Into Steel \m/
- Sanctified
accept, powerwolf i brainstorm juz wiem ze na zywo miazga, wiec na pewno chetnie bym jeszcze zobaczyl
avantasia, rage, masterplan i moze elvenking bardzo chetnie bym zobaczyl bo nie mialem okazji
primal fear w sumie wieki temu widzialem i nie zaszkodzi jeszcze raz
generalnie nie jest zle, bede bral pod uwage
za to jak metalfest u nas bedzie podobny to jade na 100%, a jak nie to moze sie nawet zastanowie nad tym czeskim
generalnie nie jest zle, bede bral pod uwage
za to jak metalfest u nas bedzie podobny to jade na 100%, a jak nie to moze sie nawet zastanowie nad tym czeskim