Playlista

Ten dział jest poświęcony wszystkiemu, co wiąże się z naszą ulubioną muzyką. Newsy, ciekawostki, plotki, wydarzenia. Ile tylko dusza zapragnie!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
pan_Heathen

Playlista

Post autor: pan_Heathen »

Jakiemus moderatorowi zebrało się na dowcip i zamknął playlistę styczniową, więc czas na lutową.
Vendetta - Brain Damage
zupełnie nie rozumiem opinii, że to jest lepsze od debiutu. Brakuje tu tej energii i szaleństwa z Go And Live... Mamy za to jakies średnio udane piosenkowe tendencje.
Awatar użytkownika
progmetall

Re: Playlista - Luty

Post autor: progmetall »

pan_Heathen pisze:Jakiemus moderatorowi zebrało się na dowcip i zamknął playlistę styczniową, więc czas na lutową.Vendetta - Brain Damagezupełnie nie rozumiem opinii, że to jest lepsze od debiutu. Brakuje tu tej energii i szaleństwa z Go And Live... Mamy za to jakies średnio udane piosenkowe tendencje.
Jest znacznie lepsza od debiutu.
Awatar użytkownika
pan_Heathen

zależy, kto co lubi w thrashu, ja wyżej stawiam niepohamowaną energię niz ciągoty piosenkowe. Całośc nie jest zła, natomiast są momenty, które bardzo mnie irytują jak np ta mierna ballada i refren w tytułowym.
Awatar użytkownika
KingOdin

Post autor: KingOdin »

The Defaced - Domination Commence (2001)
Dobry szwedzki thrash. Jeszcze muszę sobie odświeżyć ich drugi krążek "Karma In Black".
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Morgoth - The Eternal Fall + Resurrection Absurd.
Do tej pory jako klasyczny pozer, plektor czy inna mameja postrzegałem ten zespół przez pryzmat Odium, dobrej, ale nie rewelacyjnej płyty. i to był BŁONT. te dwie ep-ki z początku ich kariery po prostu miażdzą. Widać mocną inspirację (to chyba nawet za mało powiedziane) "Scream Bloody Gore" tylko mamy tu więcej thrashu i chyba jeszcze lepszy wokal. Grobowe i szybkie.
Awatar użytkownika
firesoul

Post autor: firesoul »

pan_Heathen pisze:Jakiemus moderatorowi zebrało się na dowcip i zamknął playlistę styczniową, więc czas na lutową.
To ze mnie taki jajcarz. Przenosiłem posty i zapomniałem otworzyć
Sanctuary
- Into The Mirror Black
Łudzę się że nie zszargają sobie za bardzo opinii nową płytą
hollowman

Post autor: hollowman »

Genialny album
BARBARA1972_born_too_late

Post autor: BARBARA1972_born_too_late »

progmetal pisze:pan_Heathen napisał:Jakiemus moderatorowi zebrało się na dowcip i zamknął playlistę styczniową, więc czas na lutową.Vendetta - Brain Damagezupełnie nie rozumiem opinii, że to jest lepsze od debiutu. Brakuje tu tej energii i szaleństwa z Go And Live... Mamy za to jakies średnio udane piosenkowe tendencje.Jest znacznie lepsza od debiutu.
pan_Heathen pisze:Jakiemus moderatorowi zebrało się na dowcip i zamknął playlistę styczniową, więc czas na lutową.Vendetta - Brain Damagezupełnie nie rozumiem opinii, że to jest lepsze od debiutu. Brakuje tu tej energii i szaleństwa z Go And Live... Mamy za to jakies średnio udane piosenkowe tendencje.
zdecydowanie nie jest
Asgard - The Seal Of Madness
i cały czas zastanawiam się czy czegoś nie wiem o Cyriisie
Elven Queen

Post autor: Elven Queen »

Demonaz - "March of the Norse" - lepsze niż demo, słychać tu wyraźnie dobrą robotę Ice Dale'a, przyjemne granie

Post autor: Est »

Przyjemnie, ale tylko tyle. Myślałem, że będzie to jakaś świeżość w temacie melodyjnego black metalu, a tu nic nowego.

Wróć do „Metalowy światek”