Crystal Viper - Queen of the Witches
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- pan_Heathen
- Last Axeman
- pan_Heathen
-
Tomek/Nevermore
- pan_Heathen
dobry jest ten drugi kawalek. przypomina mi troche manowar - warriors of the world united.
marta ma wokal swietny, bardzo mi sie podoba, ale niestety nie potrafi spiewac po angielsku. to nie jest tylko jej przypadlosc i nie tylko polskich wokalistow. ale prawie wszyscy polscy wokalisci bez wyjatku nie potrafia spiewac po angielsku. trzeba to przepekac i sie przyzwyczaic, chociaz czasami trudno, zwlaszcza jezeli ta nieumiejetnosc idzie w parze z bledami jezykowymi.
marta ma wokal swietny, bardzo mi sie podoba, ale niestety nie potrafi spiewac po angielsku. to nie jest tylko jej przypadlosc i nie tylko polskich wokalistow. ale prawie wszyscy polscy wokalisci bez wyjatku nie potrafia spiewac po angielsku. trzeba to przepekac i sie przyzwyczaic, chociaz czasami trudno, zwlaszcza jezeli ta nieumiejetnosc idzie w parze z bledami jezykowymi.
dobry jest ten drugi kawalek. przypomina mi troche manowar - warriors of the world united
marta ma wokal swietny, bardzo mi sie podoba
mnie to nie przeszkadzaale niestety nie potrafi spiewac po angielsku. to nie jest tylko jej przypadlosc i nie tylko polskich wokalistow. ale prawie wszyscy polscy wokalisci bez wyjatku nie potrafia spiewac po angielsku. trzeba to przepekac i sie przyzwyczaic, chociaz czasami trudno, zwlaszcza jezeli ta nieumiejetnosc idzie w parze z bledami jezykowymi.
- progmetall