Najlepsze dzieła deathmetalowe

Dział dla ryzykantów! Obowiązuje w nim tylko jedna zasada: brak innych zasad. Potykają się muzycy z muzykami, kapele z kapelami, płyty z płytami, Bóg z Szatanem, Luke z Vaderem - każdy z każdym. Kto z kim, to zależy tylko od Was. Do walki!

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
benek

Post autor: benek »

pan_Heathen pisze:a Heathen to disco polo dla 3-latków.
no wreszcie zrozumiałeś
Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

benek pisze:pan_Heathen napisał:a Heathen to disco polo dla 3-latków.no wreszcie zrozumiałeś
a Heathen to która fala death'u ....../drapię się po brodzie i tępo patrzę w monitor /
benek

Post autor: benek »

piciu6 pisze:a Heathen to która fala death'u ....../drapię się po brodzie i tępo patrzę w monitor /
to ta fala co ma wszystkie fale pod sobą
c.o.c.

Post autor: c.o.c. »

progmetal pisze:Brak na liście najlepszych płyt Death , czyżby świadczyło to o twoim ograniczeniu? Z drugiej strony jest The Key i Atheist .... dziwne.
o twoim ograniczeniu świadczy to, że nie masz 1/10 tych płyt. nie pogadamy. ale mogę ci ten zestaw sprzedać za 5000 zł w stanie idealnym. uppps, z EXcruciate to będzie 6000 zł
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

piciu6 pisze:benek napisał:pan_Heathen napisał:a Heathen to disco polo dla 3-latków.no wreszcie zrozumiałeśa Heathen to która fala death'u ....../drapię się po brodzie i tępo patrzę w monitor /
benek pisze:pan_Heathen napisał:a Heathen to disco polo dla 3-latków.no wreszcie zrozumiałeś
kindergarten death
c.o.c.

Post autor: c.o.c. »

pan_Heathen pisze:Death po Leprosy to melodyjne gówno, Metallica skończyła się na Kill 'Em All i zaczęła znów na St.Anger, a Heathen to disco polo dla 3-latków.
ty zdaje się znasz się na dziurawych bookletach. niech tak zostanie.

Post autor: Władca Much »

"K" Ci wcięło na końcu nicka
progmetall

Post autor: progmetall »

c.o.c. pisze:progmetal napisał:Brak na liście najlepszych płyt Death , czyżby świadczyło to o twoim ograniczeniu? Z drugiej strony jest The Key i Atheist .... dziwne.o twoim ograniczeniu świadczy to, że nie masz 1/10 tych płyt. nie pogadamy. ale mogę ci ten zestaw sprzedać za 5000 zł w stanie idealnym. uppps, z EXcruciate to będzie 6000 zł
progmetal pisze:Brak na liście najlepszych płyt Death , czyżby świadczyło to o twoim ograniczeniu? Z drugiej strony jest The Key i Atheist .... dziwne.
Morbid Angel -mam, Atrocity-mam, Death-mam, Autopsy-niestety mam, Carcass- mam, Deicide-mam, Hellwitch-nie mam,nie bedę miał i nie chce mieć tego gówna, Atheist-mam pierwsze wyd., Pestilence -mam pierwsze wyd., Immolation-mam , Entombed- mam pierwsze wyd. , Nocturnus - mam pierwsze wyd., Darkthrone -mam, Amorphis - mam takie w tekturce , Massacre- mam, Kanibali- mam.
Mam więcej płyt niż ty na oczy widziałeś .
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

Mylisz się. Nikt nie może mieć więcej płyt niż c.o.c
Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

Ja się dziwię ,że się z kocem w przepychanki wdajecie

Wróć do „Pojedynki”