Nie lepiej było poczekać aż przybędną prrzynajmniej 3?BUBETTO pisze:pamietam jak pierwsze spisy robilem na maszynie do pisania, i jak mi przybywała płyta to wszystko przepisywałem od nowato byly czasy
Program do spisywania płyt
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Meltorm pisze:BUBETTO napisał:pamietam jak pierwsze spisy robilem na maszynie do pisania, i jak mi przybywała płyta to wszystko przepisywałem od nowato byly czasyNie lepiej było poczekać aż przybędną prrzynajmniej 3?
LOL - to były czasy kiedy na przybycie trzech płyt musiałbym czekać pół rokuBUBETTO pisze:pamietam jak pierwsze spisy robilem na maszynie do pisania, i jak mi przybywała płyta to wszystko przepisywałem od nowato byly czasy
Meltorm pisze:BUBETTO napisał:pamietam jak pierwsze spisy robilem na maszynie do pisania, i jak mi przybywała płyta to wszystko przepisywałem od nowato byly czasyNie lepiej było poczekać aż przybędną prrzynajmniej 3?
Przy 30 tu pozycjach to nie wiem czy w ogóle wartało robić jakikolwiek spisBUBETTO pisze:pamietam jak pierwsze spisy robilem na maszynie do pisania, i jak mi przybywała płyta to wszystko przepisywałem od nowato byly czasy
skullfucker skullfucker pisze:Meltorm napisał:BUBETTO napisał:pamietam jak pierwsze spisy robilem na maszynie do pisania, i jak mi przybywała płyta to wszystko przepisywałem od nowato byly czasyNie lepiej było poczekać aż przybędną prrzynajmniej 3?Przy 30 tu pozycjach to nie wiem czy w ogóle wartało robić jakikolwiek spis
warto...BUBETTO pisze:pamietam jak pierwsze spisy robilem na maszynie do pisania, i jak mi przybywała płyta to wszystko przepisywałem od nowato byly czasy
miałem spis i pokazywałem go kumplom w szkole - jak przegrywałem im płyty na kasety to płacili połowę mniej niż w wypozyczalni płyt CD
Metal to Wojna - nie ma łatwo. Słuchamy wspaniałej muzyki i musimy zaangażować się w jej propagowanie. Musimy być dumni z Metalu i naszego forum !!! Danzig jest ale go nie ma
'Be Yourself' (ku ukojeniu serc strudzonych i sponiewieranych Polaków, utwór zachęca do bycia sobą i poszanowania samych siebie
Metal to Wojna - nie ma łatwo. Słuchamy wspaniałej muzyki i musimy zaangażować się w jej propagowanie. Musimy być dumni z Metalu i naszego forum !!! Danzig jest ale go nie ma
'Be Yourself' (ku ukojeniu serc strudzonych i sponiewieranych Polaków, utwór zachęca do bycia sobą i poszanowania samych siebie
phantomlord pisze:sarcofag napisał:Od kumpli sie nie bierze kasy, to musieli byc obcy ludzie.zyd od kazdego wezmie pieniadze
i dlatego zawsze będzie bogatszy od głupawego polaczkasarcofag pisze:Od kumpli sie nie bierze kasy, to musieli byc obcy ludzie.
Sebol pisze:Jakoś specjalnie nie przepadam za doom metalem zarówno za klasycznym jak np. Candelmass jak i za death/doom metalem wykonaniu np. Bolt Thrower.
-
skullfucker skullfucker
Stranger pisze:phantomlord napisał:sarcofag napisał:Od kumpli sie nie bierze kasy, to musieli byc obcy ludzie.zyd od kazdego wezmie pieniadzeBzdura. ;]
phantomlord pisze:sarcofag napisał:Od kumpli sie nie bierze kasy, to musieli byc obcy ludzie.zyd od kazdego wezmie pieniadze
Jesteś żydem?sarcofag pisze:Od kumpli sie nie bierze kasy, to musieli byc obcy ludzie.