Metallica - Death Magnetic [2008]
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Weresso The Infallible
<t>Czekam na tą płytę z niecierpliwością, i mam niejasne przeczucie oraz, a może raczej przede wszystkim, nadzieję, że zamiecie.<br/>
_________________<br/>
And the words of the myth were thus:<br/>
In time before time, the great dragon ruled<br/>
When stars were not born<br/>
And this world had seen no dawn<br/>
When the power of Gods was still young</t>
_________________<br/>
And the words of the myth were thus:<br/>
In time before time, the great dragon ruled<br/>
When stars were not born<br/>
And this world had seen no dawn<br/>
When the power of Gods was still young</t>
<r><QUOTE author="Weresso The Infallible"><s>
Coś w ten deseń.<br/>
_________________<br/>
[link widoczny dla zalogowanych]</r>
</e></QUOTE>Weresso The Infallible pisze:</s>Czekam na tą płytę z niecierpliwością, i mam niejasne przeczucie oraz, a może raczej przede wszystkim, nadzieję, że zamiecie.<e>
Coś w ten deseń.<br/>
_________________<br/>
[link widoczny dla zalogowanych]</r>
<r><QUOTE author="benek"><s>
<QUOTE author="S.IX"><s>
jak teraz nagraja obornik, to naprawde beda u mnie straceni.. niech popatrza na kolegow ze Slayer, Exodus, Megadeth, King Diamond... ku..a.. plyty ww kapel sa sluchalne, a niektore wrecz swietne.. a co na ich tle prezentuje Meta.?? na pewno nie wysoki poziom kultury osobistej, a o muzie juz nie wspomne..</r>
</e></QUOTE>benek pisze:</s>S.IX napisał:...ale widze ze wiekszosc ma nadzieje, iz w koncu M. pokaze sie dobrej strony!raczej mają nadzieje ze Metka się nie zbłaźni tak jak poprzednio<e>
<QUOTE author="S.IX"><s>
</e></QUOTE>S.IX pisze:</s>...ale widze ze wiekszosc ma nadzieje, iz w koncu M. pokaze sie dobrej strony!<e>
jak teraz nagraja obornik, to naprawde beda u mnie straceni.. niech popatrza na kolegow ze Slayer, Exodus, Megadeth, King Diamond... ku..a.. plyty ww kapel sa sluchalne, a niektore wrecz swietne.. a co na ich tle prezentuje Meta.?? na pewno nie wysoki poziom kultury osobistej, a o muzie juz nie wspomne..</r>
-
lumberjack