Metallica - Death Magnetic [2008]

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Kirk

Metallica - Death Magnetic [2008]

Post autor: Kirk »

<t>Wydanie kolejnej płyty przez ten band zawsze budzi emoje.<br/>
Po dość kontrowersyjnym St.Anger tym bardziej nie wiadomo czego oczekiwać. Pierwsze zajawki są znane, tytuł płyty także, wyjdzie świetny album, czy też kicha niemożebna? Jak myślicie? Ja na pewno czekam.<br/>
[link widoczny dla zalogowanych]</t>
Awatar użytkownika
Last Axeman

Post autor: Last Axeman »

<t>Wyjdzie kiszka....<br/>
Joke. Mam nadzieję na bardzo dobry album. Po prostu. Nie musi to być od razu ponad czasowe dzieło</t>
oblak

Post autor: oblak »

<t>A mnie to akurat wali, co zrobi Metallica. Jaki by ten "Death Magnetic" nie był, i tak nie zapoznam się z tą płytą.</t>
Tomek/Nevermore

Post autor: Tomek/Nevermore »

<t>nie mam oczekiwań, płyty posłucham rzecz jasna... fajnie byłoby, gdyby Metka nagrała dobry krązek</t>
Jan Łomignat

Post autor: Jan Łomignat »

<t>Prawdopodobnie nie posłucham<br/>
_________________</t>
tyskiepiwa

Post autor: tyskiepiwa »

<t>A ja czekam, na płytę, choćby po to, aby usłyszeć czy chłopaki są jeszcze w stanie coś ciekawego nagrać. Na pewno będzie to inna płyta niż St.Anger (z normalnym brzmieniem werbla), więc miło by było, gdyby była przynajmniej kopała po mordzie. Nie liczę już na mord okrutny, bo to mogłoby się zdarzyć 20 lat temu, ale kupię i posłucham z przyjemnością.</t>
Gość

Post autor: Gość »

<t>Niczego dobrego się nie spodziewam. Tym niemniej na płytkę czekam i na pewno posłucham. Uwolnili się wreszcie od Boba Rocka, więc jest światełko w tunelu.</t>
skullfucker skullfucker

Post autor: skullfucker skullfucker »

<t>Już zapowiada się super - czekam z niecierpliwością<br/>
Może macie już linka gdzie byłaby do zdarcia (najlepiej torrent, bo muł słabo mi chodzi)</t>
Awatar użytkownika
pan_Heathen

Post autor: pan_Heathen »

<t>czegokolwiek by nie nagrali, ludzie beda niezadowoleni. Choc trzeba tez przyznac, ze takie badziewie jak St.Anger trudno drugi raz z rzędu nagrac, wiec jakis progres jest murowany</t>
Atreju

Post autor: Atreju »

<t>Jak Hetfield wróci do darcia mordy, a przestanie udawać, że umie czysto śpiewać, to powinno być nawet nieźle.</t>

Wróć do „Płyty”