sarcofag pisze:BUBETTO napisał:piciu6 napisał:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .zawsze to jeden post więcej, nie?Z toba nie rozmawiam , bo jestes agresywny i nazwales oblaka smieciem bez zadnego powodu.
BUBETTO pisze:piciu6 napisał:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .zawsze to jeden post więcej, nie?
piciu6 pisze:sarcofag napisał:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?no i nic złego nie napisałeś , pytanie tylkopo co ?co się zresztą równieź mnie dotyczy .
po pierwsze - nie pisałem do ciebiesarcofag pisze:Mialem sie nie wpisywac w tematach o zespolach o ktorych pojecia nie mam ale jak napisze ze nie znam, nie slyszalem i nie mam zamiaru zmeniac tego stanu rzeczy to chyba nic zlego nie napisze?
po drugie - nie offtopuj
po trzecie - ciekawe skąd wiesz że tak go nazwałem
po czwarte - mam zwyczaj nazywać rzeczy po imieniu, więc nie zdziw się jeżeli ciebie nazwę podobnie bo widzę że na tym forum jesteś typowym spamem