Wolf - Ravenous (2009)

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

Awatar użytkownika
Bartek (BD)

Post autor: Bartek (BD) »

Last Axeman pisze:Nie no...kawał porządnego heavy bez dwóch zdań. Faworyci? "Speed on", "Curse You Salem", "Shadow We Keep" i "Whiskey Psycho Hellions" (chóralny refren rules!). Ogólnie od pierwszej do ostatniej minuty słucha się bardzo przyjemnie
A mnie ten refren wkurwia.
Gość

Post autor: Gość »

mnie tez troche wkurwia choc ogolnie plytka bardzo zacna ,ale poprzednia byla dla mnie przezacna hehe
Awatar użytkownika
Strati

Post autor: Strati »

Mnie trochę wkurwia refren "Mr. Twisted". Ale mocarne zwrotki rekompensują ten defekt

Strati pisze:Mnie trochę wkurwia refren "Mr. Twisted". Ale mocarne zwrotki rekompensują ten defekt
Na tej plycie to ogolnie chyba zwrotki rzadza
Awatar użytkownika
Bartek (BD)

Post autor: Bartek (BD) »

Freva pisze:Strati napisał:Mnie trochę wkurwia refren "Mr. Twisted". Ale mocarne zwrotki rekompensują ten defektNa tej plycie to ogolnie chyba zwrotki rzadza
Strati pisze:Mnie trochę wkurwia refren "Mr. Twisted". Ale mocarne zwrotki rekompensują ten defekt
I solówki. Pod tym względem jest chyba lepiej niż na 'Black Flame'.
Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

zaczynam się mocować z tym albumem ,na razie szykuję się smakowitość heavy metalowa w czystej postaci . Trochę mnie irytują rejestry a'la Hansen ,ale pracuję nad tym

Bartek (BD) pisze:Freva napisał:Strati napisał:Mnie trochę wkurwia refren "Mr. Twisted". Ale mocarne zwrotki rekompensują ten defektNa tej plycie to ogolnie chyba zwrotki rzadzaI solówki. Pod tym względem jest chyba lepiej niż na 'Black Flame'.
Freva pisze:Strati napisał:Mnie trochę wkurwia refren "Mr. Twisted". Ale mocarne zwrotki rekompensują ten defektNa tej plycie to ogolnie chyba zwrotki rzadza
nio, to tez sie zgadza.
Awatar użytkownika
piciu6

wokal barwą mnie się kojarzy czasami , < głównie w voodoo > z pewnym wokalistą Metal Church , prawda ?
piciu6

poniewaź sobie jej słucham teraz , to będę relacjonował na bieźąco - Hail ceasar ma motyw melodyczny iidentyko jak Threshold , ale to nic ,jadę dalej .
piciu6

brak ewentualnej nośności refrenu w twisted ,rekompensuje gitara ....
natomiast następny numer jest palce lizać ,całościowo .

Wróć do „Płyty”