Slayer - Repentless

Wszystko o płytach 2015 roku

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

buhaj

Post autor: buhaj »

No ale przecież mylisz się po całej długości to co mam sie martwić

Post autor: Last Axeman »

buhaj pisze:Dla mnie jest żenująco słaby (począwszy od produkcji - jakby w ogóle innej niz reszta albumu -a skończywszy na masakrującym refrenie)
Ale bzdura. Produkcja tak samo kiepska jak na całej płycie, a refren od razu zapada w pamięć. Chyba piszemy o różnych utworach.
buhaj

Last Axeman pisze:buhaj napisał:Dla mnie jest żenująco słaby (począwszy od produkcji - jakby w ogóle innej niz reszta albumu -a skończywszy na masakrującym refrenie)Ale bzdura. Produkcja tak samo kiepska jak na całej płycie, a refren od razu zapada w pamięć. Chyba piszemy o różnych utworach.
buhaj pisze:Dla mnie jest żenująco słaby (począwszy od produkcji - jakby w ogóle innej niz reszta albumu -a skończywszy na masakrującym refrenie)
Coś cie boli, ze mnie się nie podoba ten utwór? Lubisz takie cienizny to twoja sprawa. Ja tego bzdurami nie nazywam.

Post autor: Last Axeman »

Boli mnie że pitolisz
Dobra kończmy offtop.
Przy okazji nowej płyty Slayera robię sobie przegląd starszych płyt. Teraz na tapecie "Divine Intervention".
buhaj

Sam se pitolisz i to do kwadratu
. Ale faktycznie czas skonczyć te dyskusję

Post autor: KingOdin »

buhaj pisze:IMO Iron maiden 2015 > Slayer 2015.
Zgadzam się. Nic ciekawego w nowym Slayerze nie ma jak dla mnie. Warsztat ok, ale wszystko to jakieś takie "jałowe".
Awatar użytkownika
piciu6

Post autor: piciu6 »

co to za argument z tym warsztatem ? po 30-latach mieliby mieć kiepski warsztat ?
na pewno zaletą Slayera jest długość wałków, a w zasadzie ich krótkość, treściwy strzał między oczy, który może sie podobać lub nie, kwestia indywidualnej potrzeby, lub chwili. Przedwczoraj mi sie nawet podobał, teraz nie, za tydzień może być odwrotnie. Natomiast w przypadku przeoranej wszerz i wzdłuż ex dziewicy
to szkoda mi czasu na to bezenergetyczne pitolenie .

Mozna i tak albo odwrotnie:
Na pewno zaletą Iron Maiden jest czas wałków, a w zasadzie ich długość, poteżna dawka bardzo dobrej muzy, która może sie podobac lub nie, kwestia indywidualnej potrzeby, lub chwili. Przedwczoraj mi sie nawet podobała, dzisiaj jeszcze bardziej, za tydziń moze byc odwrotnie. Natomiast w przypadku przoranego wszerz i wzdłuż wtórnego ex zabójcy to szkoda mi czasu na to przenudnawe pitolenie.
Wiadomo - co komu pasuje

Post autor: Kamilbolt »

buhaj pisze:Potęga Iron Maiden - nawet w temacie o płycie Slayer dyskutujemy o NICH
hehe, toż to off top - no panowie moderatorzy, czemu pozwalacie na takie zaniedbanie
Zwłaszcza że są to zespoły z dwóch zupełnie różnych metalowych szufladek i jakiekolwiek porównania pomiędzy nimi są delikatnie mówiąc dziwne, a wręcz nie na miejscu.
PS. są jakiekolwiek szanse, że nowy Slayer mógłby mi podejść, czy też mam to omijać szerokim łukiem
Bo z tego, co widzę, to nowy Slayer musi to być strasznie słaby i nudny, skoro dyskutujecie tu o Iron Maiden
buhaj

Kamilbolt pisze:buhaj napisał:Potęga Iron Maiden - nawet w temacie o płycie Slayer dyskutujemy o NICHhehe, toż to off top - no panowie moderatorzy, czemu pozwalacie na takie zaniedbanieZwłaszcza że są to zespoły z dwóch zupełnie różnych metalowych szufladek i jakiekolwiek porównania pomiędzy nimi są delikatnie mówiąc dziwne, a wręcz nie na miejscu.PS. są jakiekolwiek szanse, że nowy Slayer mógłby mi podejść, czy też mam to omijać szerokim łukiemBo z tego, co widzę, to nowy Slayer musi to być strasznie słaby i nudny, skoro dyskutujecie tu o Iron Maiden
buhaj pisze:Potęga Iron Maiden - nawet w temacie o płycie Slayer dyskutujemy o NICH
Cięzko powiedziec. Musisz Kamil sam spróbowac

Wróć do „Płyty 2015”