Slayer - Repentless
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
- Last Axeman
Last Axeman pisze:buhaj napisał:Dla mnie jest żenująco słaby (począwszy od produkcji - jakby w ogóle innej niz reszta albumu -a skończywszy na masakrującym refrenie)Ale bzdura. Produkcja tak samo kiepska jak na całej płycie, a refren od razu zapada w pamięć. Chyba piszemy o różnych utworach.
Coś cie boli, ze mnie się nie podoba ten utwór? Lubisz takie cienizny to twoja sprawa. Ja tego bzdurami nie nazywam.buhaj pisze:Dla mnie jest żenująco słaby (począwszy od produkcji - jakby w ogóle innej niz reszta albumu -a skończywszy na masakrującym refrenie)
co to za argument z tym warsztatem ? po 30-latach mieliby mieć kiepski warsztat ?
na pewno zaletą Slayera jest długość wałków, a w zasadzie ich krótkość, treściwy strzał między oczy, który może sie podobać lub nie, kwestia indywidualnej potrzeby, lub chwili. Przedwczoraj mi sie nawet podobał, teraz nie, za tydzień może być odwrotnie. Natomiast w przypadku przeoranej wszerz i wzdłuż ex dziewicy
to szkoda mi czasu na to bezenergetyczne pitolenie .
na pewno zaletą Slayera jest długość wałków, a w zasadzie ich krótkość, treściwy strzał między oczy, który może sie podobać lub nie, kwestia indywidualnej potrzeby, lub chwili. Przedwczoraj mi sie nawet podobał, teraz nie, za tydzień może być odwrotnie. Natomiast w przypadku przeoranej wszerz i wzdłuż ex dziewicy
to szkoda mi czasu na to bezenergetyczne pitolenie .
Na pewno zaletą Iron Maiden jest czas wałków, a w zasadzie ich długość, poteżna dawka bardzo dobrej muzy, która może sie podobac lub nie, kwestia indywidualnej potrzeby, lub chwili. Przedwczoraj mi sie nawet podobała, dzisiaj jeszcze bardziej, za tydziń moze byc odwrotnie. Natomiast w przypadku przoranego wszerz i wzdłuż wtórnego ex zabójcy to szkoda mi czasu na to przenudnawe pitolenie.
Wiadomo - co komu pasuje
Na pewno zaletą Iron Maiden jest czas wałków, a w zasadzie ich długość, poteżna dawka bardzo dobrej muzy, która może sie podobac lub nie, kwestia indywidualnej potrzeby, lub chwili. Przedwczoraj mi sie nawet podobała, dzisiaj jeszcze bardziej, za tydziń moze byc odwrotnie. Natomiast w przypadku przoranego wszerz i wzdłuż wtórnego ex zabójcy to szkoda mi czasu na to przenudnawe pitolenie.
Wiadomo - co komu pasuje
PS. są jakiekolwiek szanse, że nowy Slayer mógłby mi podejść, czy też mam to omijać szerokim łukiem
Bo z tego, co widzę, to nowy Slayer musi to być strasznie słaby i nudny, skoro dyskutujecie tu o Iron Maiden
Kamilbolt pisze:buhaj napisał:Potęga Iron Maiden - nawet w temacie o płycie Slayer dyskutujemy o NICHhehe, toż to off top - no panowie moderatorzy, czemu pozwalacie na takie zaniedbanieZwłaszcza że są to zespoły z dwóch zupełnie różnych metalowych szufladek i jakiekolwiek porównania pomiędzy nimi są delikatnie mówiąc dziwne, a wręcz nie na miejscu.PS. są jakiekolwiek szanse, że nowy Slayer mógłby mi podejść, czy też mam to omijać szerokim łukiemBo z tego, co widzę, to nowy Slayer musi to być strasznie słaby i nudny, skoro dyskutujecie tu o Iron Maiden
Cięzko powiedziec. Musisz Kamil sam spróbowacbuhaj pisze:Potęga Iron Maiden - nawet w temacie o płycie Slayer dyskutujemy o NICH