VADER - Necropolis

Krążki killerskie i kompromitujące. Oryginalne i wtórne. Przełomowe i te, które duch czasów przegapił. Dyskutujcie bez wytchnienia.

Moderatorzy: piciu6, Sanctified

hollowman

Post autor: hollowman »

Kamilbolt pisze:Słuchaj kolego. Nie zabraniam ci nie lubić Divine Heresy, ale z twoim ograniczonym myśleniem i kategoryzowaniem współdyskutantów w taki sposób to ty daleko nie zajdziesz. Chyba że na onecie.Bez kitu masz szczęście, że nie jestem moderatorem
PS. większość jest zgodna co do tego, że na Evangelion utwory praktycznie niczym się nie różnią i tylko zaślepieni tego nie dostrzegą.
Necropolis to nadal death metal.
jasne, tyle że z heavy metalowymi hiciarskimi podjazdami -nie przeszkadza mi to żeby było jasne, tyle że w kategorii DEATH METAL jednak Behemoth imo wygrywa w przedbiegach...
K0stek

Post autor: K0stek »

berba pisze:Jeżeli masz jakiś sposób na rozróżnienie pierwszego kawałka od trzeciego i trzeciego od dziewiątego to się nim podziel a nie od razu do laryngologa wysyłasz
Moje zdanie i już. A jak się moje zdanie nie podoba to już nie mój problem

Jeżeli masz jakiś sposób na rozróżnienie pierwszego kawałka od trzeciego i trzeciego od dziewiątego to się nim podziel a nie od razu do laryngologa wysyłasz Razz Moje zdanie i już. A jak się moje zdanie nie podoba to już nie mój problem
a mówią ze Behemoth gra dla gówniarzy
Awatar użytkownika
berba

Post autor: berba »

hollowman pisze:Cytat:Jeżeli masz jakiś sposób na rozróżnienie pierwszego kawałka od trzeciego i trzeciego od dziewiątego to się nim podziel a nie od razu do laryngologa wysyłasz Razz Moje zdanie i już. A jak się moje zdanie nie podoba to już nie mój problema mówią ze Behemoth gra dla gówniarzy
Jeżeli masz jakiś sposób na rozróżnienie pierwszego kawałka od trzeciego i trzeciego od dziewiątego to się nim podziel a nie od razu do laryngologa wysyłasz Razz Moje zdanie i już. A jak się moje zdanie nie podoba to już nie mój problem
K0stek pisze:Cytat:Moje zdanie i już. A jak się moje zdanie nie podoba to już nie mój problem
Moje zdanie i już. A jak się moje zdanie nie podoba to już nie mój problem
Co w tym smiesznego?? Wolny kraj wolne media wolna wola...
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Post autor: Kamilbolt »

Już nie wolne
A co do ciebie hollowman: może i Behemot gra agresywny death metal, ale czy połamany to już bym polemizował.
Tak z ciekawości się zapytam: Necrophagist toś waćpan słyszał? Bo jeśli nie, to nie mamy o czym w kwestii łamańców dyskutować - idąc tropem twojego podejścia do dyskusji
hollowman

Tak z ciekawości się zapytam: Necrophagist toś waćpan słyszał? Bo jeśli nie, to nie mamy o czym w kwestii łamańców dyskutować - idąc tropem twojego podejścia do dyskusji
nie słyszałem
a słyszałeś Gorguts - Obscura ?
itp itd...
Awatar użytkownika
Kamilbolt

Tu i ówdzie
PS. nadrób zaległości, bo Nergal ze swoją ekipą to przy szkopach polski "football"
hollowman

ty też Gorguts - Obscura = Morbid Angel meets The mars volta
K0stek

Post autor: K0stek »

Kamilbolt pisze:Tu i ówdziePS. nadrób zaległości, bo Nergal ze swoją ekipą to przy szkopach polski "football"
Jeśli chodzi o technikę i łamańce to tak, ale żeby na dłuższą metę słuchać się tego dawało to już nie powiem.

Głównie przez wzgląd na wokalizy. Tego nigdy nie lubiłem w ekstremalnych klimatach.

Wróć do „Płyty”