Propozycja
Moderatorzy: piciu6, Sanctified
Propozycja
Proponuję nową zabawę sportową..
Chodzi mi o zrobienie rozgrywek o najlepszego typera wyników meczy (piłka nożna,ale niekoniecznie)
Byłoby to w formie ligi (dużo chętnych to więcej lig -druga liga,trzecia...)
Zasady:
Daję mecze do typowania..za odgadniecie bezbłedne
wyniku 2 punkty(gole),za odgadnięcie zwycięzcy,remisu
1 punkt(gol).
Każda kolejka rozgrywek to 3 mecze,więc maksymalnie można zdobyć 6 punktów (goli) i wygrać np. 6-0..
Gramy każdy z każdym,więc oprócz meczy do typowania,podaję zawsze kto z kim gra w danej kolejce..
Ci którzy nie wytypują z jakiejś przyczyny wyników
(np. brak netu)mają zaliczone typ 0-0(chyba że przed rozgrywkami poproszą o inny..np.1-0)
Na weekend zwykle daje się z 9,12 meczy do odgadnięcia (3 lub 4 kolejki)przez co rozgrywki nie trwają tak długo..
Mecze do typowania daję z min. 3,4 dniowym wyprzedzeniem i typujemy do chwili rozpoczęcia się meczu(to w ostateczności..).
Jakby byli chętni to mogę takie rozgrywki poprowadzic sam ,lub z kimś..
Jeśli uważacie ,że to ciekawy pomysł to mogę spróbować..
Najpierw zgłoszenia dziś i jutro.. i zaczynamy..
choćby i w weekend..
To teraz proszę o zgłoszenia wszystkich chętnych do brania udziału w tej zabawie..Trzeba by na początek z 10 userów..im więcej tym lepiej..
Nazwa ligi to np: Liga Expertów Piłkarskich (LEP)
Chodzi mi o zrobienie rozgrywek o najlepszego typera wyników meczy (piłka nożna,ale niekoniecznie)
Byłoby to w formie ligi (dużo chętnych to więcej lig -druga liga,trzecia...)
Zasady:
Daję mecze do typowania..za odgadniecie bezbłedne
wyniku 2 punkty(gole),za odgadnięcie zwycięzcy,remisu
1 punkt(gol).
Każda kolejka rozgrywek to 3 mecze,więc maksymalnie można zdobyć 6 punktów (goli) i wygrać np. 6-0..
Gramy każdy z każdym,więc oprócz meczy do typowania,podaję zawsze kto z kim gra w danej kolejce..
Ci którzy nie wytypują z jakiejś przyczyny wyników
(np. brak netu)mają zaliczone typ 0-0(chyba że przed rozgrywkami poproszą o inny..np.1-0)
Na weekend zwykle daje się z 9,12 meczy do odgadnięcia (3 lub 4 kolejki)przez co rozgrywki nie trwają tak długo..
Mecze do typowania daję z min. 3,4 dniowym wyprzedzeniem i typujemy do chwili rozpoczęcia się meczu(to w ostateczności..).
Jakby byli chętni to mogę takie rozgrywki poprowadzic sam ,lub z kimś..
Jeśli uważacie ,że to ciekawy pomysł to mogę spróbować..
Najpierw zgłoszenia dziś i jutro.. i zaczynamy..
choćby i w weekend..
To teraz proszę o zgłoszenia wszystkich chętnych do brania udziału w tej zabawie..Trzeba by na początek z 10 userów..im więcej tym lepiej..
Nazwa ligi to np: Liga Expertów Piłkarskich (LEP)